Sari la conținut

edward lewis

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre edward lewis

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

edward lewis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Astăzi am fost pe la Alexandra. Programarea am făcut-o înainte cu o zi și a fost respectată întocmai. Locația este ușor de găsit și este ok. Apartamentul arată bine, baia dotata cu de toate cele. Când am ajuns am fost primit de Alexandra într-o lenjeriei albastră foarte sexy. Am stat puțin la conversație apoi am mers la o reîmprospătare. În camera ostilităților an avut parte de un ON foarte bun, chiar se pricepe. Oralul a durat destul de mult, de fapt la un moment dat eu i-am cerut să trecem la NP. Alexandra se descurcă foarte bine și la acest capitol, este acolo, da contre, geme ușor și destul de credibil. Alexandra este o fata frumoasă care știe sa se facă plăcută și merită vizitată. Eu dacă o să mă primească voi mai revenii. Mulțumesc Alexandra pentru timpul de calitate pe care l-am petrecut astăzi în compania ta!
  2. Ieri am făcut o programare pentru astăzi la ora 11 dar din păcate nu a fost onorată. Era frumos dacă mă anunța din timp sau dacă îmi răspundea măcar la mesajele de astăzi.
  3. Arăți foarte bine, sper să ne putem intâlnii și să te văd și în realitate. Sunt convins că ești frumoasă și delicată.
  4. Bună, poți posta o actualizare a prețurilor și a serviciilor? Mulțumesc,o zi bună!
  5. Salutare, ieri am vizitat-o pe Daria. Ce pot să spun, programarea am făcut-o cu două ore înainte și a fost respectată "La virgulă", vorba unui mustăcios celebru. Locația este curată undeva pe lângă Coresi. Domnișoara este foarte amabilă, deschisă și chiar reușește să te destindă. Am avut parte de un GFE ridicat. După puțină socializare a urmat dușul de rigoare și apoi acțiunea s-a mutat în dormitor. Aici totul a fost de nota 10, geme frumos, se implica și reușește să te facă să te simți foarte bine. An început cu un ON după care i-am întors serviciul. NP am schimbat două poziții și am finalizat COB. Chiar dac e mai mică de înălțime, are un corp frumos, mai ales sânii, care sunt cireașa de pe tort. Note nu vreau să dau, petru mine a fost foarte bine, proclient, fără nici un pic de grabă. Este de revenit.
  6. Cat este o ora cu o finalizare maxim?😀😀😀
  7. Salut Elena, te astept la Brașov.
  8. Ma gândeam serios să vin in Sibiu dar poate ne vedem la Brașov.
×
×
  • Creează nouă...