Jump to content

mosultanar

Serious Contributor
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Utilizator De Incredere

About mosultanar

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare! Fata asta mi se pare ca se vrea a fi fructul interzis, ceea ce e incitant pentru multi, sper sa si merite :). Succes! PS: Doar un idiot* ar trimite poze de-aiurea unei escorte...repercusiunile pot fi teribile. *exceptand persoanele "no strings attached"
 2. https ://ibb.co/0jzqSLW https ://ibb.co/qyDFNzP Poze ceva mai recente. Tatuajul cred ca e nou, nu mai retin. Vizitat anul trecut, foarte frumoasa, merita investitia. Servicii modeste spre bune. Succes.
 3. Salutare! Deoarece s-a sters perioada 15 octombrie - 23 octombrie au disparut ultimele postari ale Alexei. A revenit in Iasi, am vizitat-o recent, locatia Newton Tatarasi, din cate am inteles mai sta maxim o saptamana. Alexa este o fata tanara, slabuta si finuta, foarte frumoasa si cu mult bun simt, destul de timida, dar simpatica foc. Comunicat prin sms, a respectat programarea. Ajuns in locatie, foarte curat, dus cu de toate. Am optat pentru un numar, cu CIM, ON executat frumos, cu tentative de deep, NP schimbat mai multe pozitii, ea comportandu-se ireprosabil. Locatia - 10, curat, dus c
 4. Buna Stefan este numele meu, ti-am trimis si sms, se poate o programare de o ora sambata, in jurul ora 13? Stiu ca nu poti raspunde la mesaj privat pe site, astept sms de confirmare pe telefon *3132 la sfarsit. Multumesc!
 5. Salutare! Nu iti recomand nimic din Botosani, risti sa iti iei mare teapa. In locul tau as merge pana la Suceava, acolo sunt cateva fete care merita! Succes! :)
 6. Astazi, dupa 2 ani de cand o vizitez pe Alice, s-a intamplat sa nu-mi raspunda la telefon, sau sa fie ocupata, nu ne-am sincronizat. Nu s-a intamplat niciodata pana acum :). Ma bucur pentru ea, ii prieste la top! Merita! Pe data viitoare! No harm feelings!
 7. Buna ma numesc nicoleta.am21 de ani te ast in locatia mea pentru a petrece clipe de neuitat.poze reale pentru mai multe detalii ast tel tau.pupicii Telefon 0731454733 Vizitat zilele trecute, este fata din poze, dar pozele sunt super lucrate, in realitate este departe de cea din poze. Tarif 150 un nr, 250 ora(+50 extra pt CIM), detalii stabilite prin telefon. Am stat un numar cu ON - 50 secunde("sa trecem la normal"), NP - 120 secunde maxim("sa finalizam oral"), finalizare CIM. Durata a fost stabilita de ea in timpul prestatiei. DTD cred ca a fost 7 minute si nu datorita mie :) ci efe
×
×
 • Create New...