Sari la conținut

pif2017

VIP Member
  • Număr conținut

    1.933
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pif2017

  1. Kataleya , aceasta suberba floare este din nou la Cluj. Ar trebuie sa o pretuim mai mult, pentru nu sunt multe fete de rangul ei in Cluj. Respectati-o si veti fi respectati de o fiinta minunata. Ea nu are nevoie sa ajunga la Top , ea este acolo de mult timp , iar topicul ei este bine aici unde este in prezent. Kataleya, iti Multumesc pentru toate clipele frumoase petrecute impreuna si ..... pentru cele viitoare. Happy Hunting!!
  2. Uite aici : https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/matura-43-ani/8d6i9i02059e70igege78hg9i0d1929d.html De luni pana vineri o gasesti. Este destul de ok.
  3. Buna Tania ! Te-ai gandit sa treci si pe la Cluj ??
  4. Sper ca vei reveni !! 😘
  5. Buna Alexia si bine ai revenit !! 🤗 Tarifele si preturile au ramas la fel ? Intreb pentru un prieten !
  6. Vinerea e aglomeratie mare !! Ca doar incepe Week-end-ul !!! Happy Hunting !!
  7. Daca cumva ai norocul să pațești una ca asta , adica să se îndrăgostească de tine , nu iți v-a fi ușor . Nici ție dar nici ei. Si până la final v-a fi multă suferință. Certuri , gelozii și multe altele iți vor tulbura viața.
  8. pif2017

    Laura

    Cand vedeti ca scrie in anunt - Poze reale , sa va asteptati ca pozele sa fie false. Va spun din propria experienta !!
  9. Bine ai venit Natasha. Iti doresc o sedere cat mai placuta !!
  10. Bine ai venit Diana la Cluj !! O ședere cat mai placuta iti doresc !!
  11. Iti doresc o Primavara Frumoasa !!! https://postimg.cc/9wt6Ht13
  12. Frumoaso te asteptam si pe la Cluj !!! 🤗😘
  13. Bine ai revenit Diana ! Ai ramas la fel de frumoasa cum te stiam !! 🤗😘😍
  14. Ce bine arata sânii tăi !!! 😍 😍 😍
  15. As fi dorit sa te revad dar din pacate , retinut cu alte treburi nu am reusit. Poate data viitoare .... 😀 . Te imbratisez cu drag !! 🤗🤗🤗
  16. pif2017

    Mini

    Parca esti si mai frumoasa !!!
  17. Deși a cam trecut o vreme, Acum când stau să-mi amintesc, Ce am trăit, cu ea în brațe, Cu-această floare , amețesc ! Această mică dansatoare, Misterioasă , dulce nestemată Iți schimbă viața într-o clipă, De nu mai știi ce vrei, de-odată!! Ea v-a ramane pentru mine, o zeiță, Și chiar de n-am s-ajung la ea curând, Atât cât inima în piept v-a bate, Din minte nu v-a dispărea, nicicând !! Pif Cu respect pentru toți care au scris versuri
  18. pif2017

    Anca - 0721049288

    Nu ar fi rau sa ai o locatie stabila . Ai avea numai de castigat .
  19. Mi-e imi place mai soft , dupa cum stii. Dar m-as baga si la ceva mai sălbatec! Pacat ca esti preea departe :( !
  20. Văzând încă de ieri că a revenit Larysa, mi-a zis ce ar fi să o vizitez, mai ales ca a fost cam mult timp plecată. Am fost primit cu zâmbetul pe buze, asta confirmându-mi că și ea se bucura să mă revadă. Am stat la povești la un suc rece, apoi m-am lăsat cuprins de plăcerile carnale. Larysa mi-a dovedit încă o dată (dacă mai trebuia ??) că este o expertă în arta amorului, dar și a conversației. Timpul petrecut alături de ea a trecut pe nesimțite. În concluzie am avut o experiență frumoasă, relaxantă și plină de erotism, care merită, zic eu, repetată !! Îți mulțumesc Larysa pentru tratație și Bine ai revenit la noi !! Happy Hunting !!
  21. Bine ai revenit Kataleya !! Ma bucur ca nu ai uitat de noi. Sper sa ne revedem curand !! :kiss3
×
×
  • Creează nouă...