Sari la conținut

bubulix

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bubulix

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bubulix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

113

Reputație

  1. Daca esti amabila sa raspunzi la whatsapp la numarul cu 83 la final?
  2. Locatie 8 central punct de reper parcul Emil Garleanu, AC dat pe cald sa fie placut in camera, baia dotata cu ce trebuie. Usor de gasit, locuri de parcare langa bloc. De apreciat ca macar iti raspunde cand ajungi in fata blocului la ora programata si iti spune cat tb sa mai astepti dupa precedentul. Dar cu muzica in masina, s-a fost nici o problema pentru mine. Aspect: funduletul acela bombat este ceva deosebit dupa parerea mea. Nu stiu sa dau nota, probabil ca este in functie de fantezia fiecaruia sa dea la bucile alea pe la spate Oral: 9 Deep facut cu simt de raspundere pana se inneaca. 40 de minute de deep mai rar la o escorta. Cu sters lacramioare. Incearca putin si cu capul pe spate la marginea patului. Facefuck cat te tin puterile si credeti-ma ca va tin cand vedeti funduletul acela cum se desprinde dintr-o talie mica. Fara nici un fel de ezitare la facefuck, desi am schimbat pozitii si pe spate, si din picioare si cu ea pe spate, si cu ea pe lateral. Nu are probleme sa o ti cu mainile de cap. Nu a comentat la nimic, a venit si cu difersitate, uneori mai rapid, alteori mai lent. Mare bonus, nu foloseste mana la oral. Efectiv o futi in gura cat te tine pe tine pula fara nici un comentariu si o simti cum se infige si iti vezi capul pulii in gatul ei. Iar pentru cei cu fantezii de genul, da, varsa si pe pula de la facefuck. Te simti ca un actor in filme. Sloppy da, categoric. Comunicativa si permite o diversitate mare la oral, cam nu prea intalnita pe piata de aici si rezista la futai in gura la orice viteza. Am mentionat faza cand ofteaza si isi sterge lacramioarele si apoi se infige mai vartos cu gatul in pula? Normal 10. Da, pentru ca nu puteam sa ratez sa dau in bucile alea. Geme usor si placut. Fara comentarii la pozitii Atitudine 10. A stat si la o tigarica de vorba ( ea, eu nu caci nu fumez ) Povesteste cu tine, te destinde un pic Igiena: 10 curata, fara mirosuri deranjante. Nota: Telefonul pe silent, nu ne deranjeaza, nu se uita la el, nu verifica " ora " si cel mai de apreciat nu am auzit acel clasic " hai mai ai mult? " Muzica pe TV-ul de la picioarele patului, discret, placut Patul mare, tine la turatii, nu scartaie din toti rarunchii nici macar cand te impingi in bucile alea cu tot ce ai mai bun in tine....
  3. Fiind micuta este normal sa nu poti daca ai casalotul prea mare. Ea are in jur de 4x kg Da, si eu i-am zis sa nu mai faca laba cand face oral. Adica poate sa faca pauza oricand simte nevoia dar s-ar simti mult mai bine daca nu ar face laba. Mie mi-a placut mult fizicul ei asa slim.
  4. Nici la numarul acela nu raspunde. Nici la cel lasat de ea acum 2 pagini. Nici la cel din titlul topicului. Nu stiu cum sa o contactez
  5. posteaz te rog numarul nou de telefon sa te putem suna
  6. Mihaela te rog lasa-mi un numar de telefon unde te pot gasi. Am mai fost la tine de cateva ori si as vrea sa revin dar vad ca numarul care il stiam nu mai este valabil. Multumesc
  7. Daca reusesti sa ajungi prin Bucuresti da-ne de veste te rog sa putem sa facem programari. Suntem cam multi care te asteptam pe aici.
  8. Multumesc pentru raspuns. Suntem baieti care te asteptam de ceva vreme. Eu cel putin imi fac programare de pe acum
  9. Ary crezi ca ajungi prin Bucuresti?
  10. Buna Ary , am vazut ca ai mai schimbat orasele, ai in plan si Bucurestiul?
  11. RECENZIE Nu stiu cum este cu restul clientilor insa eu am vb la telefon, am facut programare, i-am zis ca intr-o ora ajung la ea, stau o ora. Mi-a dat adresa aleea Pantelimon 9 si mi-a zis sa o sun cand am ajuns. Cu 5 minute inainte de ora stabilita am sunat. Ajunsesem si doream detaliile sa urc sa incep treaba. Telefonul inchis. Ii scriu in whatsapp. Vad ca si whatsapp inchis. Am zis ca hai, sa stau sfertul academic, caci tocmai ce vorbisem cu ea la telefon, imposibil sa fie chiar atat de neserioasa. Deci daca mi-a zis sa vin, o astept ca poate "preiau stefata" de la un coleg. Nu ar fi prima data cand stau cateva minute sa astept sa termine precedentul. Dupa 10 minute sun din nou. Telefonul tot inchis. Ma uit in whatsapp. Nimic Am zis ca hai, daca tot sunt acolo intru sa mananc ceva si poate apare domnisoara intre timp. Au mai trecut inca 40 de minute pana am comandat, pana a venit, pana am mancat si am zis sa o mai sun odata ca poate intre timp s-a eliberat si intru si eu sa fut o ora. Nici acum nu a raspuns. Am plecat cu coaiele umflate. A doua zi, intamplarea face sa vad ca a intrat in whatsapp si mi-a dat seen la mesajele din ziua precedenta. In general nu pun la suflet asa ca m-am prezentat ca fiind programarea din ziua trecuta, daca este ok, pot veni si in ziua respectiva. Nici un raspuns. Seen in whatsapp si atat. Note asa cum are orice recenzie serioasa: Seriozitate : 1 ( dau asa ca macar mi-a raspuns la telefon sa imi spuna adresa si sa stabilim ora ) Restul: Nu am apucat ca m-a pus pe drum de pomana Atentie pentru cei ca mine care bateti drumul desi vi se confirma cu o ora in conversatie telefonica.
  12. Colegul juseppe intreaba cam ce am vrea mai multi dintre noi sa stim. O bagi pe toata pe gat? Daca faci, care este costul si cat este dimensiunea acceptata 12cm, 18cm?
  13. Am ajuns azi in locatia din Mihai Bravu 90-96. Locuri de parcare cate vrei. Comunicare telefonica si in whatsapp fara probleme. Punctuala. Nu am fost lasat sa astept in fata blocului cum mi s-a intamplat prin alte parti. Prosop curat, igienizare cu gen de dus. S-a comportat ok cu mine, venisem pentru anal, asa cum am vb cu ea al telefon atat ma interesa din oferta. Frumos din doggy. Intra greu ca este stramta rau dar si-a dat tot interesul iar odata intrat a mers bine de tot. Se simte fain si se vede si priveliste frumoasa in doggy. Finalizat din lateral. Pentru mine nota 10 la anal. Fara sa comenteze ca dau prea tare chiar daca am iesit fleasca de ziceai ca am dat la rame, efectiv totul ok. Nu a refuzat pozitii, am stat si un pic de vorba, comunicativa. Totul ok. Igiena 10. Fara mirosuri, piele fina. Totul ok. Chiar foarte ok avand in vedere ca am forjat anal bagata toata pana la oua, dat voiniceste sa ii simt bine bucile. Garsoniera are un pat care nu scartaie asa ca intri in ritm, te bucuri de o priveliste frumoasa. Intrebase cineva mai devreme, nr de tel actual 0759392807 Nota: 1. Un plus pentru betisoarele parfumate. Atat in camera cat si in baie. 2. Telefoanele pe silent. Nu ne-au deranjat.
  14. Chiar si in drumul tau din Craiova catre Galati (de exemplu). Cand stii ca treci prin apropierea Bucurestiului da-mi un telefon si aranjez locatie sa ne putem vedea. Iti las numarul meu in SMS in cateva minute.
  15. Sunt sanse sa ajungi in Bucuresti? Macar in trecere. Pot rezolva pentru locatie. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...