Sari la conținut

fragil

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fragil

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

fragil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

30

Reputație

  1. Haideti ca dau eu din casa, nu as fi vrut sa scriu o recenzie deoarece multa lume nu merita informatiile. Am fost la ea anul trecut, era in prima universitatii. Arata bine, sani mari, frumosi, buze umflate. Am facut un dus apoi am trecut la actiune. Prima intrebare a ei a fost daca ma termin repede. I-am spus ca depinde de situatie. Surpiza de care zice, e sexual oral protejat, care il face bine, dar nu sunt fan al sexului oral cu prezervativul, eram interesat mai mult de masajul Nuru, care sincer nu prea exista. La inceput s-a axat pe sexul oral, frecarea sanilor si pasaricii de penis. Se axeaza prea mult pe penis, ar trebuii pe corp inainte, apoi sa termine cu penisul. Ma asteptam la un "festival" al simturilor, dar din pacate nu a fost asa. La nr 2 nu am mai reusit sa termin, desi s-a straduit. Din pacate nu pot spune ca is merita banii, cel putin nu la ce ofera acum, din punctul meu de vedere. Daca si-ar imbunatatii metoda de masaj, as reveni cu placere, deoarece fata e o prezenta placuta, din toate punctele de vedere. Sper ca am reusit sa clarific putin situatia. Pt Denisa, sper ca vei vedea recenzia ca pe un sfat si nu ca pe o critica, potentialul tau e mare. Seara faina.
  2. Am incercat si eu si un prieten sa ne intalnim cu ea, dar nici o sansa, are program ciudat, si fiindca vine la domiciliu e greu sa te sincronizezi cu programul ei.
  3. fragil

    Masaj Gia

    Du-te-n plm cu masaj de 200 lei pe ora.
  4. Cum am specificat mai sus erau 2 cand am sunat prima data. Dar pe cand m-am decis sa merg a ramas doar una. Cea fara tatuaje. Am zis ca merg totusi. Am fost primit de fata imbracata intr-un halat pe tocuri, in chiloti si sutien. Am stat la un pahar de apa pana a fumat o tigara si am schimbat niste vorbe. M-am cerut la dus, prosop era in baie, gel de dus etc. Revin in camera de actiune, unde fata era deja goala pe pat. Sani mici, tari la atingere. Am uitat sa zic ca telefonul suna intr-una, nici vorba sa-l puna pe silentios. Ma pun pe pat si o vad ca e cu prezervativul in mana, si o intreb, dar parca era fara. Imi zice ca stii nu ma risc in perioada asta. Sa mori tu, ca doar sugand pula poti lua corona. Trec peste, il monteaza si incepe sa suga, telefonul suna, ii cer sa vina deasupra, se unge cu lubrifiant, se urca si incepe sa ma calareasca, nu se misca rau. Apoi o iau in brate si trec eu deasupra, si la final vreau pe la spate, dar ma loveste un miros si moare....Incerc sa o trezesc dar fara nici un succes, la un moment dat imi scot prezervativul si ii cer sa-mi faca laba parca nu ar fi vrut sa puna mana fara, dar se conformeaza si intre timp suna telefonul si raspunde, vazand ca nu mai e nici o sansa sa se trezeasca ii zic sa o lase balta, ma imbrac, o intreb cat sa-i dau (150 ) si plec. Aspect 7 Oral 6 (nu imi place cu prez) Normal 8 Locatie 10 Igiena ???
  5. Fost, vazut,plecat neterminat. Revin mai incolo cu recenzie.
  6. Pe onestilor sunt fetele. 150 finalizarea. Doar una face oral si sex normal. Cealalta face doar masaj erotic si oral. 300 ora cu amadoua daca vrei, doar ca una nu face sex normal.
  7. fragil

    Diana 0743978240

    Am ras cu pofta :laugh2
  8. Mergeti cu incredere la Diana, se merita. Am vazut-o si pe colega ei, e mai mica la inaltime decat Diana. Fund frumos.
  9. Faptul ca ii raspundeti il tine in viata.
  10. fragil

    Puțin dezamagita

    Din moment ce isi vinde corpul pe bani, nici macar ea nu se respecta pe sine.
×
×
  • Creează nouă...