Jump to content

tanya tanya

Neverificata
 • Content Count

  896
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,863 Reputatie Excelenta

About tanya tanya

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Oras:
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domnilor , alte detalii despre ea decât cele menționate mai sus nu cunosc . Dar puteți sa o sunați sau sa ii lăsați un mesaj . Va pup .
 2. Probabil este o parodie la adresa mea pentru ca mie mi-a făcut cele mai multe recenzii . Dar va pot garanta ca Alessya nu are niciun peste , chiar îmi e mila de ea ca va locui singura , dar din păcate eu sunt prea panicata de Covid ca sa pot primi persoane in casa .
 3. Ea a mai lucrat in Timișoara la un salon de masaj erotic , poate de acolo o știți unii dintre voi .
 4. Am uitat sa precizez , locația va fi ori la Rin Grand Hotel , ori in Rond Alba Iulia /Unirii . Dacă doriți mai multe detalii , de ex: când va ajunge , cât timp va sta , și ce program are , va rog sa nu ezitați sa o sunați . Va pup 😘
 5. Hello , vreau sa va prezint o buna prietena de a mea , care va fi pentru prima oară in București , este noua in acest domeniu . Daca totuși eu nu mai lucrez , am spus sa compensez și sa va prezint o domnișoara frumoasa ❤️ momentan nu are cont pe forum ,nu prea știe cum se folosește așa ca ii voi posta eu anunțurile pana când va dori sa o învețe cineva . Aceasta este descrierea ei : Buna ziua , domnilor . Numele meu este Alessya și ma prezint a fi o escorta delicata ,discreta , punctuală ,noua in acest domeniu dar dornica de a va face sa va simțiți cât mai bine in compania mea .
 6. Te pup cu drag . Voi ajunge și eu , probabil anul viitor :* :x
 7. Ah , am uitat sa Menționez . Ii puteți scrie pe whastapp , ea nu dorește sa trimită poze , dar o puteți suna pe web după ce vorbiți in prealabil sa o vedeți câteva secunde .
 8. Buna ziua , dragilor . Ce mai faceți ? Mie îmi e foarte dor de Banat :( . La voi am găsit cei mai faini oameni , sa știți ! Acesta nu este un mesaj prin care îmi anunț venirea , din păcate :( . Dar , am văzut ca mereu când V-am spus ca nu sunt in Timișoara , mi-ați cerut recomandări , iar eu nu aveam pe cine sa va recomand . Eh , acum am . Va recomand o buna prietena de a mea . Ca descriere : are fund de brazilianca , tatuată , buze mari și cărnoase , sâni medii , bruneta , și frumoasa rău ! Ah , și da . Mai are câteva calități , este experta in masaj , și face un sex de senzație , oral cât
 9. Aoleu 😿 vai de c**u meu 🤦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ˜‚😂😂
 10. Pai și cum trebuie sa fac ? 1 data pe săptămâna , zilnic ? :))) a , și după cât timp da rezultate ? =))
 11. Ești buna rauuuu , mamaaa 🤤🤤🤤🤤🤤
 12. Ești frumoasa rău ! 😈😈â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ Te pup :x
×
×
 • Create New...