Sari la conținut

paul84

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre paul84

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

paul84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Am fost si eu zilele trecute la ea. Este o fata foarte frumoasa cu un corp superb. M-a facut sa ma simt foarte bine, este foarte simpatica, sociabila. Gfe maxim. Saruturi, imbratisari, nu a comentat la pozitii. S-a comportat frumos si natural. De recomandat: DA De revenit: da, abia astept!
  2. Am fost ieri la domnisoara, pentru prima data. M-a facut sa ma simt foarte foarte bine. Daca va plac fetele slim si micute, chiar merita. Si e si frumoasa :) Atitudine pro client, gfe...10+ Singurul minus, care ar putea sa ii deranjeze pe unii, e ca are si colega si te mai poti intalni cu un sogor pe acolo :))) dar a fost foarte atenta si in privinta asta si a mers mereu inainte sa verifice daca e liber drumul :))
  3. Se poate sa fi gresit.Eu asa imi amintesc...parca 200 am dat pt o ora. Oricum e irelevant, are numarul de telefon si se poate intreba. Ca atitudine e ok, atat pot sa zic.Nu e lux, nu se poate compara cu kim :)))....dar nici fast fuck
  4. Am fost eu la ea. Are cam 38-40 de ani. Poza este a ei. Tariful era 200 sau 250 ora. Ofera ON, NP, COB. Atitudinea este ok, nu te grabeste, nu se uita la ceas, nu vorbeste la telefon. Este vorbareata, placuta Locatie ARED Decebal ON - 7 NP - 8 (nu comenteaza la pozitii) GFE - 9 (nu stiu daca ofera FK) Concluzie: nu e lux dar nici nu are figuri. Se straduieste sa fie pe plac
  5. Dupa ce am citit recenziile voastre am vizitat-o si eu pe Kim. Este o femeie superba, frumoasa, placuta. M-a facut sa ma simt foarte bine. Nu m-am simtit deloc grabit ci mi-a aratat ca ii face placere sa fiu acolo....parca ne cunosteam de nu stiu cata vreme. ON, NP, finalizare orala....10 pe linie. Iti multumesc Kim.
×
×
  • Creează nouă...