Sari la conținut

mihaimihai80

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihaimihai80

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mihaimihai80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. F.serios,confirmarea peste 1,2 săptămâni.si la dv. Ptr.a va confirma nu costa decât un scurt control dermato,comentariile după.
  2. Nu vreau sa fiu interpretat gresit,dar, cei care a ti intrat în camera doamnei Mona, este sincer, există scabia! Nu este după 10 zile, 20, o lună. Cu siguranta! Vb.aici pe nimfomane.nu va certați soțiile,sant nevinovate,poate,sper sa greșesc,dar EXISTA! VB DUPA 10,20, ZILE.CIOCANE TARI ASA CUM SPUN ELE..O SEARA SAU ZIUA PLACUTA!
  3. Fuckyoulike,prietene, Mona lucrează si noaptea, doar daca se îndeplinesc anumite conditii!! Voi reveni cu 1,2 recenzii complete,elocvente si convingătoare ptr.voi cei care frecventati locația respectivă.
  4. Mai lucrezi si noaptea Mona? 😉😉🤫🤫🤫
  5. Am fost la Miki astăzi.este ok ca întotdeauna!!! 50/fin,120/ora. Oral nep.cu finalizare orală. Accepta si anilingus ea activa. O bila neagra voci din bucătărie.in rest este ok.
  6. Da poze false am fost e de evitat!! O cioară arogantă și grasă.. însă înaltă pe tocuri 1.75.a mai lucrat pe Calea Vitan. Vb.arogant si .. miroase urat in locație.DE EVITAT SPUN EU! ALICE..dar u ce faci cu nebunul care l tii pe afara si "măsoară clientii?? Apoi si filmările care le faci..nici u nu esti prea departe!! Termina cu barbatelul sau fii-tu cine o fi stii ce zic. Mare grija si la tanti Alice care stiti problema stiti despre ce vb.
  7. Da, de evitat!! Sant bucureste an. Prestează la eroii revolutiei În București!! De etnie diferă preturile fata de cele de la telefon!! Sant 2 în locație plus guvidul!!! La bucuresti este de EVITAT IN BUCURESTI!! lucrează pe poze false preturi Bucuresti 60 fin.120 ora. Micuță circa 1.56, 67-70 kg. Uratica..Fost văzut dar nu f...t.
  8. Am fost la Diana in Bucuresti,arată super sexy dar serviciile si timpul alocat lor este execrabil!!!!! Am plătit 120ron ptr.finalizare protejat totul. Timp in care răspunde non stop la tel.colega o tipa de etnie vb.foarte tare din camera alăturată rasp.la telefoane si zgomote..probabil este o tehnica ptr.a te da afara. Din punctul meu de vedere de evitat. Orasul se ajuta de mana ca o masturbare de fapt,gurita nu mai mult între buze.Nu accepta poziții. Nu am exagerat dar văzându ma ca plec a acceptat fin la 120 ron.
  9. Fost astăzi la ea,înaltă circa 1.74,72kg..f.f.f. grăbită!!! Cand am urcat către apartament un tip l am zărit pe scara dintre etaje ma urmărea.Am intrat dar nu am rămas.Pare putin speriată, stresata..ca si cum cineva contorizează timpul pe care l sta cu, clientul. Am incercat sa fumez o țigară mi a spus că nu se poate, sa i dau bănuiți si sa ne apucam de treaba.Nu am rămas.. cu siguranta am facut alegerea buna.Din punctul meu de vedere nu este o prezență sociabilă. Ci oarecum f.aroganta!!
  10. Mai nou am fost la domnișoara..de la început văzut o pereche nike mărime 43 cred si voci în bucătărie!! Am rămas dragutica dar nu scoate o vb.SOCIABILA DELOC!! AM PLATIT 70 RON PTR.O FINALIZARE CORPORALA CIRCA 15 MIN.m a intrebat daca doresc 1 oră se poate si cu 150 ron. Nu am rămas dat fiind vocile din bucătărie si încălțămintea. De revenit nu!!
  11. Da este praf..de futut si doar atat! Cred ca un 60 fin a r fi ok cum a m mai scris e jale.la ea si cu "ea". Bea grav am fost acum 5 zile m a rugat sa i i au țigări și o sticlă 200 mi cognac.la rugămintea dansei am servit si eu, putin. Oral 6, normal la fel..mentionez er a tarziu eu in zona. Plătit 80 fin.am stat cam 1 oră. Se putea si normal neprotejat dar am zis pas.oral nep.normal cu balonas
  12. Cea BRUNETA, cam 1.68 vre o 64kg. Par lung. Mai este o BRUNETA Mini, cam 1.60, tatuata pe san si coapsa..in partea dreapta.bunisoara dar gen bianca nebunica descreerata face si neprotejat face naveta ba Zepter sau calarasilor la Hiperion. De evitat si ele si locația.. este si o bătrână în bucătărie rasp.la tel.le am văzut pe toate 3.Bătrână a rămas nefututa bineinteles normal cu preze..
×
×
  • Creează nouă...