Sari la conținut

tonkadj

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tonkadj

Vizitatori Recenți Profil

477 citiri profil

tonkadj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

25

Reputație

  1. Superbă. O persoană foarte dezinvolta și cu un frumos simț al umorului.
  2. Am fost și eu la această superbă domnișoară. Țin să vă spun că ai ce discuta cu ea, o atitudine pro client. Notele sunt în medie, adică 9, îmi pare rău că nu am putut sta decât 1 singură finalizare. Te pup la o noua întrevedere.
  3. Am fost ieri seara la frumoasa Jasmine, din nou totul a fost la superlativ,10 pe linie. Te pup și la o noua revedere. PS: Tipul cu întârzierea 🤗🤗
  4. Felicitări Irina ðŸ‘😘ðŸ‘
  5. Salutare. Am fost și eu la Romina, acum câteva zile. Superba este cuvântul potrivit. Te pup, sper sa ne mai revedem.
  6. Salutare. Am fost și eu la Evelina, acum câteva zile. Superba este cuvântul potrivit. Te pup, sper sa ne mai revedem.
  7. Un ramas bun in cel mai scump mod posibil. Frumoasa, sexy si foarte provocatoare, care o fac sa fie super incitanta. Sarutari dulci, atitudine pro client, fermecatoare si ispititoare. Am inceput eu cu un oral delicios, apoi am trecut la un normal superb incercand diferite pozitii. ​Nu voi detalia cu lux de amanunte, acele clipe petrecute impreuna raman doar pentru noi. Aspect 10 Igiena 10+++ Locatie 10 Gfe10+++ Np 10 +++ On 10+++ Pret 200 / 30 min.
  8. Felicitări pentru TOP. Promovare!!!
  9. O femeie superbă Jasmine și o atitudine pro client de nota 10!!!
  10. O superba de nota 10+++! Nu prea scriu recenzii dar trebuie sa recunosc am fost la ea și este cu adevărat o zeița! 10 pe linie. Te pup!
  11. Felicitări pentru promovare. O fată de nota 10+!
  12. M-am tot gandit si intr-adevar merita sa scriu si eu o recenzie... Am facut si eu o vizita acestei frumoase domnisoare. Am sunat mi-a raspuns o voce foarte placuta si indeosebi amabila! Am discutat cu ea si am facut programare, am fost punctual ca de obicei si cand am urcat la ea, apropo sta la etajul 4, m-a intampinat la usa o frumoasa domnisoara, inalta 170cm Pret de cateva minute am stat de vorba si am agreat ceea ce dorim sa facem.... Totul a inceput cu un oral neprotejat, foarte frumos executat, limba ei suava cunoaste placerea.... Apoi am trecut la un 69 in care ne-am delectat fiecare cu placerea celuilalt... Actiunea propriu-zisa de sex a fost schimband mai multe pozitii, doggy, misionar, laterala foarte bine executate, da contre si se implica foarte mult... NOTE. Oral 10+ Normal 10 - da contre foarte frumoase, vreau sa accentuez acest lucru, de aceea ma repet Locatia fiind una foarte frumoasa si primitoare - 9 Anal - nu face CADOU - 350 / ora
×
×
  • Creează nouă...