Jump to content

tonkadj

Maistru Curvar
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Reputatie Excelenta

About tonkadj

 • Rank
  Maistru Curvar
 1. Am fost și eu la această superbă domnișoară. Țin să vă spun că ai ce discuta cu ea, o atitudine pro client. Notele sunt în medie, adică 9, îmi pare rău că nu am putut sta decât 1 singură finalizare. Te pup la o noua întrevedere.
 2. Da, mare păcat. Măcar de un sărut să beneficiem. Te pup Naty.
 3. Superbă. Am fost și eu la ea. 10 pe linie, îmi place f mult
 4. Am fost ieri seara la frumoasa Jasmine, din nou totul a fost la superlativ,10 pe linie. Te pup și la o noua revedere. PS: Tipul cu întârzierea 🤗🤗
 5. Felicitări Irina ðŸ‘😘ðŸ‘
 6. Am fost si eu la Naty, sambata trecuta dar din pacate nu am avut timp sa scriu o recenzie pana acum. Este o fata de milioane, foarte amabila si sexy. Programarea a decurs fara probleme din partea ei, eu intarziind cateva minute din cauza traficului. Ajuns la The Ring, am primit numarul apartamentului si am urcat. Prima impresie a fost senzationala, aceasta fata este mult mai frumoasa in realitate. Actiunea a inceput cu un cunilingus de cateva minute. Dupa, am schimbat rolurile si a trecut Naty la aparat. Am incercat cateva pozitii, doggy pentru acel fund este bestial. Am facut apoi o mica pauz
 7. Salutare. Am fost și eu la Romina, acum câteva zile. Superba este cuvântul potrivit. Te pup, sper sa ne mai revedem.
 8. Salutare. Am fost și eu la Evelina, acum câteva zile. Superba este cuvântul potrivit. Te pup, sper sa ne mai revedem.
 9. Un ramas bun in cel mai scump mod posibil. Frumoasa, sexy si foarte provocatoare, care o fac sa fie super incitanta. Sarutari dulci, atitudine pro client, fermecatoare si ispititoare. Am inceput eu cu un oral delicios, apoi am trecut la un normal superb incercand diferite pozitii. ​Nu voi detalia cu lux de amanunte, acele clipe petrecute impreuna raman doar pentru noi. Aspect 10 Igiena 10+++ Locatie 10 Gfe10+++ Np 10 +++ On 10+++ Pret 200 / 30 min.
 10. Felicitări pentru TOP. Promovare!!!
 11. O femeie superbă Jasmine și o atitudine pro client de nota 10!!!
 12. O superba de nota 10+++! Nu prea scriu recenzii dar trebuie sa recunosc am fost la ea și este cu adevărat o zeița! 10 pe linie. Te pup!
 13. Felicitări pentru promovare. O fată de nota 10+!
×
×
 • Create New...