Jump to content

shady_boy

Maistru Curvar
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 Reputatie Excelenta

About shady_boy

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 01/01/1986

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Timisoara

Recent Profile Visitors

2,152 profile views
 1. Mie nu mi-a tras teapa. A fost usor cu programarea. Doar ca nu mai e pe Calan, insa tot relativ in zona. Face oral fain... cam spre deepthroat. Fundul e fain, mare si carnea sta bine pe ea. Sanii cam lasati, nu-i corp perfect, dar nu putem avea pretentii f.mari la 100 RON. Merita banii pentru fundul bombat(putin spre brasil style), atitudine ok si oralul bun.
 2. Haideti in Timisoara ca in Dumbravita e carantina!
 3. Si totusi are profilu asta de fb de mult timp... ciudat.
 4. Stie cineva de tipa asta? fake/teapa cumva? https://www.facebook.com/monica.toma.169 zice asa: "600 lei ora de sex !! include anal oral si normal plata in avans e de 300 lei si 300 lei mii dai in mana cand ne vedem..orice fantezie ai cu mn o poti implini https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/te1/1/16/1f51e.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/te1/1/16/1f51e.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/te1/1/16/1f51e.png"
 5. labadepisoi: Ori e bipolara, ori ai avut noroc. Corp: 8... sanii maricei, dar cam lasati. In rest, carnea ok pe ea, fund ok, miniona. La fata nu exceleaza, cam deloc. Oral neprotejat: 7, fara atentie la adiacente. Normal protejat: 3. Aici lucrurile au inceput sa lase de dorit. Lucruri care mi-au displacut: 1. Nu puteam si eu ca tot omul sa vad ce fut, ca era aproape bezna in camera si nu avea lumina. 2. S-a pus putin deasupra si dupa cateva secunde s-a oprit... fara sa inteleg de ce. Mai incercam eu sa dau cand ea era deasupra, s-o mai incurajez la ceva actiune,
 6. nu mai face compromisuri pe banii tai! chiar si dupa ce intri si o vezi mai bine, poti sa iesi 🙂 been there, done that.
 7. cred ca mai bine nu ramaneai 🙂 sunt atatea altele mai ok pe piata. n-are rost sa arunci banii si sa futi fortandu-ti mintea la ceva frumos.
 8. In Lipovei are. Nici eu n-am prins-o disponibila ieri.
 9. Lavinia, sa nu uiti sa ne anunti cand revii :)
 10. Se pare ca ati avut noroc sa nu va traga teapa cum mi-a tras mie. Dupa ce am ajuns, n-a mai raspuns la telefon. Apoi si-a inchis telefonul.
 11. Fiind mai mult curios de AP, am fost si eu la Bryanna ieri si pot sa zic numai de bine de ea. Face deepthroat si AP f.ok si arata chiar bine. Este comunicativa si are o atitudine ok. Lasati rautatile deoparte, mai ales cand nu e cazul. Uneori chiar par critici exagerate sau sabotaj. Daca este sa o comparam cu altele, pot sa zic ca am fost la fete de top (chiar si din Bucuresti) care erau overall sub Bryanna. Astazi a plecat, dar pentru atunci cand se va intoarce eu o recomand.
 12. la preturile astea m-as fi asteptat sa ofere si anal, dar nu ofera din cate mi-a zis la telefon.
×
×
 • Create New...