Sari la conținut

interesatul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre interesatul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Planet earth

Vizitatori Recenți Profil

3.547 citiri profil

interesatul's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

67

Reputație

  1. Salutare. Nu am gasit niciun numar al Monei. Nici aici , nici in alte scrieri. Ma ajuta cineva? Mersi.
  2. frumos pacat ca nu a mai scris nimeni nimic Adriana Crina sau Adriana Corina?
  3. Imi pare bine ca ma intelegi. Cine stie...poate ne facem curaj odata.
  4. Salutare. Frumos topic. Si oameni care se pare ca stiu ce vorbesc. Pe de alta parte, am intrat si eu pe toot felul de site-uri. Poate nu am vorbele la mine sau profilul nu e bine conceput, dar nu am reusit niciodata nimic. Surpriza a venit de la nevasta, care, cel putin declarativ zice ca i-ar placea sa vada un alt cuplu in actiune. Reactioneaza foarte bine la porno cu swingeri, threesome sau mmmmmmf. Daca ajung sa pun in aplicare dorinta asta a mea ( sau poate si a noastra), cu siguranta veti afla de aici. Sunt deschis la discutii, conversatii sau invitatii. Va tzuc.
  5. Toata lumea vorbeste ampulea. Omu pune o intrebare pertinenta si de bun simt si uite ce se raspunde. ...ovig...sunt la fel de interesat ca si tine. Bafta.
  6. Eu am ramas cu gandul la un Milf din Cluj care venea la Bucuresti. O roscata superba, cu niste sani bestiali...si un tatuaj cu un fluturas. Finuta si sexy maxim. Am pierdut-o si nu o mai gasesc. Mie imi zicea ca o cheama Adriana sau Andreea. Sigur careva a dat peste ea si o tine ascunsa. Poate va faceti mila de un biet camarad si trimiteti un mesaj, sau un nr de telefon. Peace.
  7. Zbor deasupra unui cuib de cuci - superb scrisa; Calatoriile lui Guliver - importanta; Eyeless in Gaza - Aldous Huxley ...si multe, multe altele
  8. 4 - nu. la hotel o duc. mai bine spus o duceam pt ca nu am mai vazut-o de mult timp. Frumoasa femeie. Niste sani imensi, un tatuaj cu ceva pasare sau fluture pe burtica.
  9. sa dam note: din trecut - o doamna grasa Ligia - am mai scris eu - 9,99; - o doamna buna (Diana 4) - 9,98 - se excita maxim cand vedea sperma; din prezent - Ella - la mine e din trecut aproape pt ca nu am mai fost pe acolo - nu am mai primit cale libera/raspuns la telefon; - o milfa la care ma duc la masaj - nu pot spune numele - doar ca e roscata si are job diferit de maseuza (ceva asistenta medicala) 9,50. Multe au fost cele care mi-au stors tzatza. Multe au fost, putine de calitate au ramas. Cam atat.
  10. Buna intrebare. Cu siguranta ca eu am imaginatie...sa vad daca am si stomac pt a le pune in practica.
×
×
  • Creează nouă...