Sari la conținut

crocodilu69marus

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crocodilu69marus

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

crocodilu69marus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Salutare! Eu am revenit la ea astazi, cum am promis mai devreme. A fost foarte ok si astazi, cu mult bun simt, am discutat, m a primit foarte frumos. Actiunea a fost mult mai buna ca data trecuta, ireprosabila. M am convins, sunt multe vorbe aruncate aiurea.. cine vrea sa se convinga sa mearga cu incredere, parerea mea, eu unul o recomand. Fata de mine e o fata minunata. Abia astept sa te revad.
  2. Te puuup, un an extraordinar iti doresc, ne vedem curand! 😘😘
  3. Fata de mine a fost super draguta, si a dat tot interesul, arata prea bine.. nu m a grabit deloc. Nu am treaba alta treaba cu aceasta fata, dar m am bagat ca are multe comentarii aiurea, iar experienta mea cu ea a fost foarte diferita de ce se spune aici.. Nu inteleg cum ii dati voi 40 de ani, sincer..
  4. Am ramas placut surprins, o fata tare rau, prietenoasa si glumeata, nu e falsa, arata demential si la fata si la corp, țâțè, buze, cur ca pe Coasta de Azur... silicoane, botox in buze, pozele sunt reale. Locatia este foarte ok, curata, usor de gasit, cand am fost eu erau locuri de parcare. Totul a fost fantastic de cand am intrat pe usa si pana am plecat, de cum m a primit si cum am vazut o. Recomand cu toata increderea, merita sa mergeti la ea, eu unul cu siguranta o voi face, mi a creat o parere foarte buna.
×
×
  • Creează nouă...