Jump to content

mariosex

Serious Contributor
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 Reputatie Excelenta

About mariosex

 • Rank
  Mario
 • Birthday 01/01/1990

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  iasi
 • Interese
  fete bune

Recent Profile Visitors

1,820 profile views
 1. Salutare! Vizitat astazi domnisoara acestui topic, mie imi plac femeile mai plinute iar la Naty ai pe ce pune mana din plin, s a comportat foarte frumos cu mine am fost servit cu ciocolata bomboane suc pot sa zic ca a fost ceva ca intre doi prieteni care se cunosc de ceva timp si mai fac si ceva nebunii din cand in cand. Actiunea a inceput cu oral nep foarte bun din partea ei urmat de normal prot. si finalizat in balonas. Atitudine proclient foarte prietenoasa. Tarif 200 lei ora Eu am sa mai trec pe la ea se comporta frumos si este foarte educata. Acum fiecare face cevrea si viziteaz
 2. Sau poti sa te duci in Focsani preturile sunt mai mici fata de iasi de obicei 100 cu 200 ora si este si mai aproape eu am vreo 6 luni de cand frecventez mai mult focsaniul. Este una ana blonda draguta putin plinuta e super te suge de nu te vezi pt 200 lei ora.
 3. Poze ceva sa vedem si noi un san un fundulet unde gasim?
 4. https://nimfomane.com/forum/topic/183812-maya-0757110478/
 5. Ce zile am ajuns trebuie sa plătim extra pentru a ne îmbolnăvi 😂 Probabil au cereri pt servicii neprotejate si sau conformat pietei.
 6. Cu prima ocazie cand ajung in Focșani direct la tine ma opresc, o zi frumoasa! 😘😘😘😘😘
 7. Salutare! In cursul zilei de luni fiind cu ceva treaba prin Focșani nu am rezistat fara sa o revizitez pe Ana asa ca am stabilit o intalnire cu ea, atitudinea si primirea din partea ei fiind de 10 cu felicitari 😘😘😘, se implica foarte mult pt a te satisface diferite pozitii si un oral foarte bine executat igiena impecabila locatie curata. Tarif 200 lei o ora Servicii On 10 Np 10 Recomand celor care inca nu au vizitat o sa o facă nu stiu ce pierd (sa va placa femeiele mai plinute) Spor!!!!
 8. Stiu ca are program de luni pana sambata, doar sa o sun cu zi inainte de ai vrea sa o vizitezi
 9. Este casatorita eu o am pe Facebook am vazut mai multe poze cu ea are vreo 2 mii si ceva de urmaritori pe Facebook. Spor!
 10. Probabil nu esti pe placul ei, isi face o selectie de clienti . Spor!
 11. Daca vrei ceva bun iti recomand sa mergi in iasi sau focsani, in vaslui arunci banii pe fereastra plus si preturi foarte mari . spor !!!
 12. Am discutat cu doamna prin msj tarif 200 lei ora total numai ca doamna nu este din Focșani ci din Gugesti, asa ca tre sa va deplasati
×
×
 • Create New...