Sari la conținut

roberta_blondy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre roberta_blondy

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

roberta_blondy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

79

Reputație

  1. Îmi pare rău pentru prietenul tău ca încă suferă după o fata, dar nu mă cheamă nici Marina nici Lavinia și nu sunt nici din Craiova, sunt de prin Ardeal. Ar fi ideal sa vii cu o recenzie plauzibila și reala, nu mă cunosti și nu văd rostul postului. O zi buna!
  2. Mulțumesc pentru sfaturi, dar este apartamentul meu și lucrez doar ocazional și prefer la stau la mine :)
  3. Buna seara, domnilor :) Sunt disponibilă pana la 5 dimineața Bună Sunt Roberta...o blonda sexy,educata și cu un simt al umorului dezvoltat. Am 26 de abi și sunt Noua in oraș pentru câteva zile o săptămâna ...apreciez și îmi place sa am contact cu oameni Civilizați și discreți ...va aștept cu drag pe numărul me de wassap sau sms unde ma pute ți contacta și stabilii detaliile. , blonda 1,70-50 kg siliocoane nr 3. Serviciile mele sunt : -oral protejat/nesprotejat( in funcție de igiena) -normal obligatoriu protejat -FK-in funcție de chimie și de igiena -69 -dus împreuna -masaj de relaxare -foot fetish Și multe alte fantezii pe care le putem discuta telefonic. Cadoul pentru o ora in compania mea este: -400 RON/H la mine in locație ( militari residence) Sau Outcall doar la hotel: 500 RON H Programul meu este flexibil, pentru a stabili o întâlnire prefer sa fiu contactata prin sms sau watsapp :)
  4. Buna seara, domnilor :) Sunt disponibilă pana la 5 dimineața Bună Sunt Roberta...o blonda sexy,educata și cu un simt al umorului dezvoltat. Am 26 de abi și sunt Noua in oraș pentru câteva zile o săptămâna ...apreciez și îmi place sa am contact cu oameni Civilizați și discreți ...va aștept cu drag pe numărul me de wassap sau sms unde ma pute ți contacta și stabilii detaliile. , blonda 1,70-50 kg siliocoane nr 3. Serviciile mele sunt : -oral protejat/nesprotejat( in funcție de igiena) -normal obligatoriu protejat -FK-in funcție de chimie și de igiena -69 -dus împreuna -masaj de relaxare -foot fetish Și multe alte fantezii pe care le putem discuta telefonic. Cadoul pentru o ora in compania mea este: -400 RON/H la mine in locație ( militari residence) Sau Outcall doar la hotel: 500 RON H Programul meu este flexibil, pentru a stabili o întâlnire prefer sa fiu contactata prin sms sau watsapp :)
  5. Țin sa precizez ca nu pot fi contactata telefonic, deoarece nu am semnal in apartament. De aceea prefer sms sau watssap :) Mulțumesc pentru înțelegere.
  6. Bună Sunt Roberta...o blonda sexy,educata și cu un simt al umorului dezvoltat. Am 26 de abi și sunt Noua in oraș pentru câteva zile o săptămâna ...apreciez și îmi place sa am contact cu oameni Civilizați și discreți ...va aștept cu drag pe numărul me de wassap sau sms unde ma pute ți contacta și stabilii detaliile. , blonda 1,70-50 kg siliocoane nr 3. Serviciile mele sunt : -oral protejat/nesprotejat( in funcție de igiena) -normal obligatoriu protejat -FK-in funcție de chimie și de igiena -69 -dus împreuna -masaj de relaxare -foot fetish Și multe alte fantezii pe care le putem discuta telefonic. Cadoul pentru o ora in compania mea este: -400 RON/H la mine in locație ( militari residence) Sau Outcall doar la hotel: 500 RON H Programul meu este flexibil, pentru a stabili o întâlnire prefer sa fiu contactata prin sms sau watsapp :)
×
×
  • Creează nouă...