Sari la conținut

anaisa000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de anaisa000

  1. Iti dai seama 😅😅 numai pot acuma ca ai pus tu alea de la bistrita 😅😅😅
  2. Nul baga in seama pe lingau asta de mihai ca el asa se baga singur unde nui fierbe oala tot timpu , are si el femeie la p..a si ii ciuda cand vin altele mai noii ca nui mai produce!!
  3. Vz tocmai de aia mi se rupe de recenziile tale si a altora ;)
  4. Nici macar nu ma cunosti sau nu mai vazut si tu ai scris ca recomanzi si ca sunt sanse sa fiu urata ca draku de ce iti permiti tu sa vb asa de mn? Cine te crezi? Si mai zici ca de ce jignesc ...
  5. Pai vezi asta e problema ca nici macar nu ma cunosti si tu ti-ai dat cu parerea si mai jignit inainte sa ma faci pe mn urata ca draku ar trebui sa te vezi pe tine!
  6. De ce eu nu am dreptul de a va face asa? Dar in schimb voi aveti dreptul de a ne face pe noi in toate felurile posibile? De ce va luati de noi ? De ce ne tot injositi ? Ori cum am fi sau arata nu aveti dreptul de a ne jigni si etc...! Nu ne cunoasteti motivele pentru care va suportam pentru niste amărîți de bani. Asa ca nu cred ca aveti dreptul de a ne judeca si de a ne injosi . Nu va convine cum aratam nu stati frate si cu asta basta, dar nu ca voi ramanetii ca cica sunteti baieti buni va faceti treaba si apoi va apucați sa comentati aici de noi. Scuzama dar oare cum se face ca chear daca femeia are poze false , 100 de kg, e jegoasa si etc..voua vi se scoala **** si va mai si ....... ! ? Oare cum? Asa prin magie? Asa ca numai comentati voi frumusetii rare de fiecare femeie in parte ca nu sunteti cu nimic mai presus , din contra acea femeie iti poate provoca tie placere dar tu ei...sau lasa!
  7. Hai mars ca nu suntetii decat niste labagii frustrati, daca nu am fi noi femeiele pe site ati face laba toata ziua cine draq sar fute si cu voi de placere la ce jeguri de oameni sunteti!
  8. Da nici nu am nevoie sa tio retragi stai linistit ca imi e tot una , eu nu sunt frustrata ca si tine!
  9. Suntem aproape in 2020 , fratioare 90% din persoane stie ca recenzile negative si facute de ce-i care nu le mai fac femeile banii ca sa scarbit lumea de ele si incearca sa le infunde pe celelalte! Asa ca io zic sa nu te mai frustrezi degeaba ca daca era asa cum zici tu nu mai reveneam in oras ;) . Hai sarbatori fericite!
  10. Urat ca draq esti tu ! Mai vazut cumva de comentezi! Si daca tot esti curios am 60 de kg si la inaltimea mea de 1,70 nu cred ca e asa grav! Da esti tu vrun labagiu frustrat si na te bagi in seama aiurea!
×
×
  • Creează nouă...