Sari la conținut

loverboy833

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre loverboy833

Vizitatori Recenți Profil

1.319 citiri profil

loverboy833's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Paște fericit Eva, Hristos a înviat .
  2. Cu ocazia mărțișorului lti urez, o primăvara frumoasa , multa sănătate și liniște ln suflet , Eva, ești o fata deosebita. 😘
  3. La mulți ani, 💋 și multa sănătate Eva.
  4. Cu ocazia Martisorului. Iti doresc un 1 martie fericit multa sanatate si primavara in suflet ,te pup dulce Eva.
  5. Va salut domnilor ,Eva a decis sa se retraca ,azi ma rugat sa postez pe forum decizia ei , Eva iti multumesc mult pt clipele frumoase impreuna ai fost si esti o fata deosebita un inger de femeie buna calda si draguta ,o sa mi fie dor de tine mult dar asta e viata e decizia ta si trebuie sa o respectam,sper sa revii candva ,eu te sarut dulce ,oriunde esti si daca vrei sa mai vb cu mine vreodata tel meu e deschis pt tine oricand ,Ai grija de tine scumpa mea Eva.
  6. Paste fericit , Hristos a inviat .multa sanatate si liniste in suflet,Eva te pup si sa ne revedem cu bine .
  7. De 8 martie ați urez multa sănătate și fericire, ești o fata minunata, te pup dulce Eva.
  8. La mulți ani de 1 martie, Eva, multa sănătate ați doresc , ești o femeie deosebita te sărut și sper sa ne revedem curând.
  9. Masaj erotic si de relaxare, respectul estetemelia saumai exact soclul din care se inalta statuia armoniei Detalii suplimentare Stimati domni,adresez rugaminteade a respecta detaliie suplimentare ale acestui anunt care are ;specificatie si se adreseaza doar acelor care sunt dispusi sa accepte compania unei persoane voluptoase in primul rand si au in orientarea lor;preludiu,postludiu acompaniate de multa pasiune.Tinand cont ca furnizarea informatiilor a fost mereu corecta si nu imi permit sa adresez jigniri niciodata la adresa dumneavoastra prefer intotdeauna sa apelez la amabilitatea si bunavointa dvs asa ca va rog respectuos sa efectuati vizita doar daca;rezonati cu genul voluptos,rezonati cu persoane sociabile si pozitive...daca exista acceptul ptr varianta propusa telefonic.Toate respectele mele ptr intelegerea dvs.
  10. Ai mare dreptate ,Eva e o femeie deosebita si draguta ,care trateaza clientul cu respect si apreciaza timpul si bani,eu am revenit mereu la ea si am fost foarte multumit de ea de fiecare data,o fata de aur ,cu care te simti super.
  11. Hristos a inviat ,Paste fericit iti doresc ,Eva :kiss3
  12. Buna Eva ,o seara frumoasa iti doresc ,te pup .
  13. Masaj erotic si de relaxare increderea in corpul,mintea si spiritul nostru ne permite sa cautam noi aventuri,noi directii,sa crestem si noi lectii de viata pe care sa le invatam,despre asta este viata Detalii suplimentare Prin amabilitatea dumneavoastra imi voi permite sa adresez acest anunt doar acelor persoane care isi doresc sa petreaca momente pasionale presarate cu...preludiu si postludiu si sunt dispuse sa accepte compania unei persoane voluptoase.
×
×
  • Creează nouă...