Sari la conținut

blu eyd mind

Serious Contributor
  • Număr conținut

    682
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre blu eyd mind

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Èšare lui Moș Crăciun

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

blu eyd mind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-164

Reputație

  1. Si ce, si eu am intrat cu toata pula in ma-ta la betie. ^_^
  2. brett macar avea o doza de umor britanic. asta e prost (de m-am) pisat pe el... :(
  3. sa inteleg ca la 25 ai apucat sa dai o buca linistit? eu merg la bagaboante de la 16 ani. iar prima laba am dat-o in clasa intai. nici nu stiu daca aveam capul pulii belit complet.
  4. si de unde pula mea stii cum arat eu? pe ce baza zici ca nu sunt eu acela ca nici nu ne-am vazut? daca ne intalnim si iti arat poza originala si vezi ca eu sunt, imi faci o muie? te tine?
  5. da, a futut-o pe ma-ta pe o franzela =))))
  6. Ti-ar trebui un gel intim dermatocosmetic de calitate, ca sa nu mai faci candida si sa iti bagi toti știuleții și toate ovulele sa încerci sa te tratezi de puroi vaginal.
  7. Bravo, varule! O recenzie ca la carte, cu subiect si predicat. Imi amintesti de mine cand eram mai tanar si mai fortza. Spor la gagici slim si sa ni le spui si noua, ca nici mie nu-mi plac puturoasele astea care scapa la bani si se indoapa cu tot ce au visat de la televizor cand nu aveau bani de o chifla, fara sa se mai gandeasca la silueta.
  8. Lux o pula. Stai cuminte. La testate aveai 1.64 inaltime. Cum ai crescut categoria, ai crescut si inaltimea, sa pari si tu a femeie prezentabila. Pe info escorte te-au futut aia ~55min pt 250lei (cauta recenzia), eu de ce as da 450lei? Sau ma rog... 412.5lei, cat ar veni.
  9. Ba alex, ai fost oleacâ di băiet cu valoare mare cand ti-a facut Delia videocall prietenului tau. Ai parut si tu cineva, nu un simplu labagiu. Daca erai prietenul meu si imi faceai o nefacuta din asta lautareasca-tiganeasca-cocalareasca cu infuzie de quality-business-premium (wtf ) iti inchideam si iti dadeam mesaj ca sunt rasist. Nu-mi plac tigancile cu carnea vanata si nici fraierii pe care le platesc.
  10. Buna Bianca si bine ai venit. Nu te incadrezi la Lux (cum 90% din coardele de duzina de acolo nu se incadreaza). Prezentarea e bunicica, dar aburita totodata. De banii ceruti de tine ne intereseaza ce stii sa faci (servicii) si niste detalii biometrice cat mai aproape de adevar (nu iti cere nimeni data nasterii). Locatia (ca zona) unde este? Whatsapp poti sa iti pui? Pozele cu fața cu urechi de iepure de pe publi24 îți aparțin? (Mulțumesc, Daniel! Băiat bun, ai un sugus.)
  11. daca isi aminteste de mine, baga divort
  12. sunt sperioate de ciori... de asta are delia spasme. =)))) a dat de apa curata. :)
  13. am citit tot din bun simt. dar nu te mai citez de acum.
×
×
  • Creează nouă...