Sari la conținut

tigerone1972

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tigerone1972

  1. Va salut. Revizitat recent ,contact si programarea pe whatsapp a decurs ok , aceleasi servicii de top. Cu cat o vizitezi mai des cu atat dă dependență. La mine a intrat in rutina săptăminală să îi fac o vizită de cel puțin o oră la fiecare vizită. Să îi mulțumim pe această cale că a ales orașul nostru si să sperăm ca ne va face fericiți încă mult timp de acum încolo.🥰💋
  2. tigerone1972

    0748403865

    Vizitat din nou acum cateva zile - programare prin sms - locatie noua pentru mine , nu am mai fost acolo(zona biserici sf.ghe) M-am sincronizat un pic cam greu cu ea dar a fost ok pana la urma - nu revin cu recenzie completa pentru ca am mai vizitat-o si am scris mai multe acolo. Zambareata ca intodeauna , pusa pe glume , ca si aspect parca e la fel ca la ultima vizita Am optat pt o fin - inceput cu ON la care nu exceleaza deloc , vorba cuiva de mai sus macar nu se ajuta de mana , atentia la sateliti este zero , apoi pus balonul si am invitat-o deasupra sa ma rupa cu stilul ei de brazilianca. Nu pot rezista mult la miscarile ei oricat de mult as incerca Halatul 150 / 30 min De revenit? da, doar pentru twerk . Din cate am vb cu ea va parasii tara pentru un timp. Bafta!
  3. Salutare Revizitat din nou recent - servicii de top ca de obicei - la fiecare intalnire parca mai adauga ceva nou - a slabit bine(nu ca ar fi vrut) ceva probleme de sanatate. Multumim ca existi si speram sa ramai alaturi de noi cat mai mult posibil🥰
  4. Hmmmmm.....doua recenzii total diferite. Intrebarea este care este cea corecta..... Eu sunt plecat din localitate si nu pot sa verific dar poate mai este cineva cu greutate(reputatie ok) in Bt si poate verifica.
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/plinuta-draguta-new-in-oras/81055085d66g7ee72422g1113908296h.html `neata tuturor Acum cateva zile intr-o dimineata si avand ceva timp liber am zis sa trag o tura pe site si sa vedem ce marfa noua este. Dupa aprox 15 min si cateva telefoane date la ora 10 dimineata a raspuns titulara din link - pus cateva intrebari ,raspuns rompt si la obiect stabilesc o intrevedere in urmatoarele 30 minute Locatia Calea nationala in spate la magazinul de piese auto Albina.Ajuns in locatie deschide titulara(cea din poze) intru si facem cunostinta etc. Per general parea ok , la fata cat de cat , plinuta bine , sani mari , fund mare totul xxl.... Am optat pe o finalizare (150) , dezbracat si trecut in camera - camera simpla cu un pat un scaun si o masuta mica. Ea repede sa puna mansonul dar am i-am zis ca incepem cu ON si vedem pe urma ce si cum. Actiunea de ON a decurs cu o singura viteza si doar capul era acceptat in gura ei - am incercat sa mangaii sanii cei mari dar a zis ca usor usor sa ating ca nu suporta , am incercat sa bag un deget in savarina dar a zis ca nu , doar usor sa o mangai deasupra si sa nu bag degetul(cu toate ca i-am propus sa imi pun un manson pe deget). Soldatul era intr-o semi-erectie aprox 80% si aveam nevoie de un stimulent sa sa ating 100% dar nu a fost chip. A continuat cu ON 2-3 minute apoi a zis ca trebuie montat balonul - a pus balonul si i-am zis sa treaca deasupra , a acceptat dar a facut-o intr-o pozitie pe care nu prea am mai intalnit-o la cineva - adica mai mult a stat cum se sta pe wc turcesc si a bagat doar capul un pic si se misca sus-jos forte ritmic ca sa ma termine repede. Nu mi-a placut si am propus capra unde am si finalizat. De comunicat comunica doar strictul necesar. ON a durat 2-3 minute cica nu ii place neprotejat , OP a mai continuat 1-2 minute si restul am scris mai sus Cu siguranta nu voi mai reveni la ea nici pt o descarcare rapida Locatia am zis , sunt locuri de parcare. Camera simpla Atitudine fata de client nota 4 , Igiena a fost ok(atat cat am putut observa) GFE , FK etc - inexistente Din punctul meu de vedere cei 150 ron au fost prost investiti - mai bine puneam 20 litri de motorina😂. Cam asta a fost experienta - aveam la cine merge dar in perioada acea lipsea si Emi si Daiana. Spor sa aveti!
  6. Va salut O sa fiu scurt si la obiect - avand drum la Bucuresti am hotarat sa vad daca pe traseu ma pot lipi de ceva, Dupa o scurta analiza am ajuns la concluzia ca la Bacau pot face o halta scurta. Am analizat recenziile (multumiri celor care au scris recenzii) si am avut doua optiuni pt Bacau - titulara topicului si inca una. Singura care a fost disponibila incepand cu ora 09.00 dimineata a fost titulara topicului acesta. Trimis seara mesaj pe whatsapp si schimbat cateva vorbe apoi dimineata in jur de ora 09.15 eram in Bacau la adresa. Indrumat prin telefon am ajuns la ea. Nu ma asteptam sa fie chiar asa de ok tipa dar am ramas placut surprins , zambareata , glumeata , imbracata sexy, frumusica - per total peste medie. Schimbat cateva cuvinte , primit prosop , mers la baie pentru refresh si am trecut la "treaba". Sunt fan declarat pentru ON deci am mers pe ce imi place.....placut surprins pentru CIM care se gaseste din ce in ce mai rar. Nu intru in detalii - per general a fost ok , peste medie. Placut surprins despre "halat" - 150 fin cu CIM - rar acest pret - din ce in ce mai rar - daca e sa analizam conditiile locatiei - usor de gasit , loc parcare in apropiere , prosop , apa plata sigilata care la plecare am fost indemnat sa o iau sau o arunca , tipa foarte ok , frumusica , sanii usor lasati de la slabit dar ok , foarte comunicativa etc. O impresie foarte pozitiva , aveti grija de ea , asa ceva sunt rare in ziua de azi la pretul asta. De revenit..... fara doar si poate. Spor sa aveti si toate cele bune.
  7. Da , cel cu 200 la final era ultimul nr al ei. Dupa 6 luni daca inchizi un numar de tf este alocat altui utilizator. Am patit cand am sunat la o cunostinta si a raspuns altcineva din alt oras.
  8. Imi cer mii de scuze - am confundat-o cu Daiana , au ultima cifra 7 la nr de tel si nu am fost atent. Scuze inca odata , cred ca prima mea greseala aici pe forum. Si daca tot am adus in discutie Diana , am vb cu ea ultima oara vara trecuta , a venit un timp la sala(fitness) si mai stateam de vorba dar nu am reusit sa o induplec sa ne mai vedem motivand ca nu mai "lucreaza" in domeniu . Parerea mea este ca a plecat afara pe cascaval frumos. Trebuie sa recunoastem ca avea potential enorm. Sa speram ca Daiana nu ne va parasi prea curand cu toate ca va venii acel moment fara doar si poate. Spor sa aveti!
  9. Da, activeaza in continuare.....vizitat recent. Aceleasi servicii de top , momentan inegalabile in Bt.
  10. Va salut Vizitat chiar in ziua cand a sosit in Bt (joi 02.02.2023) cu programare de miercuri , respectat programarea de ambele parti. Nu am ce sa mai adaug fata de recenzia facuta prima data , acelasi servicii de calitate , apartament ok. Da dependenta totala🥰.
  11. Am cam obosit sa o astept......din ianuarie zice ca vine in Bt......chiar daca vine ceea ce nu cred eu o zic pass....nu are cuvant chiar daca zice ca ea isi onoreaza promisiunile , dapai ma scuzati ....din ianuarie si pana acum nu ai gasit 3 zile sa vii in Bt?....clar ca nu vrei sa vii. Pa si pu.
  12. Buna Cred ca singura varianta este sa contactezi publi24 si sa faci dovada ca pozele sunt ale tale si ca detii pozele originale. Am avut o chestie asemanatoare pe olx si a fost rezolvata pozitiv problema. Acum nu stiu cat de rapid se misca cei de la publi24. Pe viitor sa pui nr de telefon pe mijlocul pozei . In josul paginii pe publi24 ai CONTACT PUBLI24 si alegi sectiunea FRAUDA si apoi explici problema ta. Ai nr meu , daca vrei ceva detalii ma poti contacta pe whats. Bafta
  13. tigerone1972

    0748403865

    Buna tuturor Am fost la ea data trecuta cand a fost in Bt dar din cauza timpului nu am reusit sa fac si o recenzie scurta la vizita. Locatia a fost vis-a-vis de Lidl , contactata prin telefon dar marea problema a fost ca nu mai lucreaza cu programare , cine suna si e libera-intra. Asta zice ea pentru ca multi fac programari si nu le onoreaza iar ea someaza. In fine, ajuns la locatie (o stiam deja de la o alta vizita la alta fata) , ma intampinat o fata draguta , frumusica chiar la fata , plinuta si toata un zambet. Surprinderea mea a fost ca avea in camera un aparat de aer conditionat portabil , eu avand o experienta nasoala exact cu aceasi locatie unde in camera erau 38 grade iar acum erau alte conditii. Am stabilit detaliile , 150-30 min , a inceput cu un oral soft - maxim 1 minut dupa care a intrebat cum vreau - am lasat-o pe ea sa ma lucreze un timp apoi capra si apoi finalizat intre sanii ei mari si frumosi. Are niste sani imensi dar foarte placuti la atingere , fund tare , foarte comunicativa , zambareata , prinde la glume etc. Nu face CIM , COF , finalizare doar de la gat in jos. Fata are potential dar marele minus este ca nu insista mai mult cu oralul. De verificat din nou daca mai merge pe programare sau doar cine suna si e libera - intra . Per total e ok , cine e fan BBW nu va regreta , de revenit - da. Spor la ciocane.
  14. Salutare tuturor Revizitat recent , nici nu mai contorizez vizitele , parca am abonament - exact cum am scris si intr-o recenzie anterioara si prin recenzia lui @M.jon , fata creaza dependenta🥰😍💋. Abia astept urmatoarea intalnire.💋 Pupici
  15. #mirindaporto - exact ce am scris si eu despre ea , am crezut ca am prins un moment naspa al ei dar vad ca persista
  16. Va salut din nou De data aceasta nu am mai ratat-o pe Sara , contactata prin sms , raspuns prompt , confirmat cu 30 min inainte Locatia se stie unde , eram un pic reticient in privinta locatiei dar se pare ca Sara impreuna cu proprietara a reusit sa faca minuni cu locatia - acum arata bine spre foarte bine. Am ramas placut surprins de Sara , corp bine proportionat , sani frumosi , fata e frumoasa si ca o paranteza cred ca arata in proportie de 95% cu Ana - aceasi constitutie atletica , sani ,fund , inaltime si nu in ultimul rand foarte ok la fata. In schimb este diferenta enorma la comunicare (fata de Ana), se baga in sufletul tau , te lasa sa faci ce vrei din ea , foarte maleabila si acultatoare. Am vorbit "N" subiecte cu ea de parca ne stiam de ani intregi In fine - o experienta reusita - nu am avut timp decat de 1 fin. De revenit la ea-oricand cu placere si cu siguranta trebuie luat minim 1h. O rog sa anunte aici cand mai urmeaza sa revina in Botosani.
  17. Buna Am vizitat si eu fata , locatie in zona Lidl pompierie . Am sa fiu foarte scurt - comunicare dau max nota 2 cu indulgenta - am schimbat cred ca 8 cuvinte Frumoasa nu am ce zice , corp bine proportionat , ON foarte ok , muleaza bine buzele , finalizat NP Disconfort maxim in camera - cred ca erau in jur de 38 grade - fiind ultimul etaj Din lipsa comunicarii nu voi revenii - toata actiunea a durat 12 minute cu tot cu dezbracat si imbracat. Poate am prins un prost moment al ei si poate si din cauza caldurii excesive. Spor sa aveti.
  18. Nici ora nu mai e ce a fost odata , ora are 45 min , jumate de ora are 20 min In cazul asta trebuie sa vi cu ea sculata de acasa , fenomenale fetele astea.
  19. Confirm ca locatia nu e ok , doar daca a renovat intre timp. Locatia de pe Prieteniei nr 5 este vestita ca rau famata si au stat acolo doar petarde. Doar daca este alt apartament si alt etaj
  20. Un link cu anuntul respectiv ar fi de mare ajutor sa stim despre cine este vorba.... si multumim de info
  21. Doamne ajuta....te asteptam cu drag💋
  22. Buna Ai zis ca pe 15.06 ajungi in Botosani.....😭
  23. Buna din nou. Vizitat a "N" oara domnisoara , aceleasi servicii de calitate. Fata creeaza dependenta. Te pup unde esti mai dulce
×
×
  • Creează nouă...