Sari la conținut

sorinc1234

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sorinc1234

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sorinc1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. Salutare, Am vizitat-o de curând pe domnișoara Isabela. Am sunat 2 zile pana am reușit sa dau de ea. Îmi pierdusem orice speranța. In fine, a răspuns și am stabilit întâlnirea pentru ziua respectiva. Isabela este o fata super frumoasa cu o piele fina și un fund demențial. Am rămas o ora și m-am simțit minunat in compania acestei minunate domnișoare. Nu excelează la oral, la normal este strâmtă și se vede ca este începătoare dar, toate aceste neajunsuri sunt compensate de aspectul fizic. Clar este de revenit numai ca apare iar problema cu răspunsul greoi ( deloc ) la telefon. Am încercat sa-i mai fac o vizita ieri și nu a răspuns la telefon. Te pup Isa
  2. A fost careva la domnișoara? Eu sun de 2 zile și nu-mi raspunde.
  3. Am spus pe forumul din Bacău ca o sa ne faci o vizita. Când crezi ca ajungi? PS : Sa nu ne uiți iar
  4. Îți doresc o primavara frumoasa!
  5. Fata asta e o bijuterie. Ne-am întâlnit in Pitești și sper sa mai revină aici. Mergeți cu încredere. Pana acum, pe acest forum, majoritatea comentariilor vin de la piteșteni care o cunosc foarte bine pe domnișoara Alessia. La mulți ani Alessia! Te așteptăm la Pitești.
  6. Săptămâna trecută, având drum spre Vâlcea, mi-am zis ca nu ar fi rău sa-mi arunc un ochi pe forum. Am dat peste topicul domnișoarei in cauza și am sunat-o. Mi-a răspuns imediat si m-a întrebat cât vreau sa stau și ora la care ajung. Nu am fost atent la pozele de pe forum așa ca i-am zis ca nu știu exact cât o sa stau. Mi-a zis ca trebuie sa-i spun la telefon cât stau sa știe dacă după mine ia alta programare. Atunci am făcut greșeala sa-i zic ca stau 20 de minute. Ajuns la locație, am urcat și când am văzut-o am întrebat din prima dacă pot rămâne o ora( fata asta este o frumusețe). Mi-a zis ca nu se poate, ca m-a întrebat la telefon și ca, după mine, mai are pe cineva. Am înțeles-o și m-am conformat. In timpul petrecut cu ea m-am simțit minunat. Parca eram cu iubita. Fata asta, pe lângă faptul ca este foarte frumoasa, are tot timpul zâmbetul pe buze. Nici nu știu cum a trecut timpul. La finalul întâlnirii ne-am îmbrățișat, i-am sărutat mana( de data asta) și i-am promis ca data viitoare nu mai fac greșeala de a sta mai puțin de o ora. Locatia este pe bulevard, ușor de găsit, iar camera și baia arată bine și sunt curate. Domnișoara Cristina, așa cum am mai spus, este o frumusețe. Când am văzut, a doua zi, pozele de pe forum îmi venea sa-mi dau o pereche de palme pentru decizia luată. Dacă vedeam pozele rămâneam o ora. A doua zi i-am dat mesaj si i-am mulțumit pentru tot. Sper sa se hotărască sa facă o vizita si la Pitești.
  7. Bine ai revenit! Sper sa ne vedem luni. Te pup
  8. Ne-ai face o mare bucurie daca ai reveni
×
×
  • Creează nouă...