Sari la conținut

crimpus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crimpus

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

crimpus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Salutare! Am fost la Delia. Am optat pentru o finalizare orală. Față este frumușică, vorbăreață și inteligență. Am stat la o țigaretă și apoi am trecut la acțiune. Nu detaliez. Un oral foarte porno executat cu măiestrie. Se mulează după preferințele clientului trebuie doar să îi spui ce dorești. De revenit sigur că da pentru noi fantezii. Data viitoare iau o oră. Te pup Delia.
  2. Bună. O listâ cu prețurile și serviciile oferite se poate? O seară bună.
  3. Salutare tovarăși. Tocmai ce am venit de la doamna. Este înaltă, păr blond șuviță, ochi albaștri și pentru vărsta ei(estimez în jur de 45 de ani) foarte frumoasă. Am rămas pentru o finalizare. Un oral bun cu deep, oral și anal la 150 lei finalizarea. Aș fi stat o oră dar nu am avut timp. Sigur data viitoare. Pentru mine este de vizitat. Te pup Natalia.
  4. Salutare s-a mutat pe şiseaua Olteniței şi a schimbat şi numărul de telefon.Este afişat mai sus.Vă salut!
  5. Salutare tovarăşi.Este cea din primul topic postat mai sus.M-a mâncat în fund şi am fost să văd despre ce este vorba.Bloc comunist situat la intersecția Banu Manta cu Nicolae Titulescu.Tanti trecută de 50 de ani cu o burtă mare de zici că mai are puțin şi naşte.De futut nici nu se pune problema dar fiind masochist am râmas pentru o finalizare orală foarte slabă cu urme de dinți.Pentru masochişti recomand dar pentru ceilalți categoric nu.50 de lei foarte prost investiți.Vă salut cu respect.
  6. Salutare!Prețuri pentru o finalizare sau o oră?Mulțumesc şi o zi bună vă doresc.
  7. Buna Ally.Daca dai de un diliu care in 1 ora si jumatate vrea 3 numere?
×
×
  • Creează nouă...