Sari la conținut

ana marya

Neverificata
  • Număr conținut

    124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

7 Urmăritori

Despre ana marya

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Brasov
  • Interese
    Eu sunt sociabila,vesela,comunicativa...în funcție de persoanele cu care interacționez.

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

2.247 citiri profil

ana marya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Laury de ce tot comentezi?Și nu îmi dau pace.Ai ceva personal cu mine? Daca as face gratis cu tine nu ai mai scrie.Te rog veziti de treabă ta .O seara buna să ai.
  2. deaceea nu stau doamnele mature in ors ca le faceti ....cu ou si cu otet. De toate va luati le gasiti la fiecare ceva de comentat.
  3. Hai pe bune .Ce noi cele mature in opinia voastră ar trebui sa nu mai lucram?Opa sa găsit cine să-mi spună ce sa fac și unde sa stau.Stau unde vreau și ca preț daca nu va convine căutați ceva care vă avantajează.Dar vă întreb și eu .. când cumpărați o pereche de pantofi puteți negocia?O zi buna.
  4. Rautaciosilor eu sunt ok .Eu reacționez în funcție de cum reacționați Fiind o persoana cu bun simt evit sa va mai răspund..
  5. Fac confirmare watap pentru persoanele care doresc.
  6. Da fac dominare soft și hard.Pentru detalii suna-ma pe watap.
  7. Corect...așa este ați dau dreptate..multumesc pentru sfat Vip.
  8. O sa pun poze cu fata in anunt ca sa se clarifice problema.Daca si eu mai sunt urata inseamna ca dragule g82s nu ai vazut alte femei urate..Ai citit regulementul acestui forum? Se scrie despre locatie,pret.igiena,prestatie,etc.Fara jigniri.
  9. Poate am deranjat o anumită persoană din zona.Aici sunt multe fete.Asta este cum ai spus sunt demult în oraș și dacă numi făceam treabă bine nu mai eram aici din 2014.
  10. Hai revinoti in fire fii civilizat.Eu ati spun că-mi vin 17 domni pe zi și rămân .Da descria noi devenim țintele persoanelor care sunt deranjate că noi maturele facem treabă.Si descria scriți recenzii urate.Vreti că noi sa plecăm
  11. Și să vă mai spun cevastiti cate persoane care sunt cu fete in domeniu îmi calc pragul casei sa vina sa termine pentru că fetele lor lucrează .Au fost și care m-au rugat sa vina sa le învăț eu
  12. Buna dimineața.Raspunsul meu pentru domnul nemulțumit este;Daca nu ți-a plăcut de mine te scuzi politicos și pleci.Nu trebuie să jignesti.Nici mie nu ani plac anumite persoane.Dar ce sa fac să-i spun aceleași cuvinte cum le spui tu.
  13. Buna dragilor.Pozele sunt reale.Nu va luați după comentarii răutăcioase.In primul rand nu pot mulțumi pe toată lumea.Culmea cei mulțumiți nu au timp de scris .scriu cei cărora nu le fac pe plac anumitor dorinte.Dar eu spun de la început ce ofer.Multumesc celor care au apreciat serviciile mele.O seara plăcută tuturor.
×
×
  • Creează nouă...