Sari la conținut

newworld2000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre newworld2000

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

newworld2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

58

Reputație

  1. Am sa incep eu cu prima recenzie. Din pacate, foarte proasta. Am stabilit o intalnire cu ea, dar cand am ajuns eu la timp mi a zis sa mai astept putin. Ei bine, acel putin timp s a transformat in 20 min. M a primit inauntru si n a incercat deloc sa schimbe cateva vorbe sa ne cunoastem. Tocmai ce mancase si isi scotea cu limba mancarea dintre dinti. Dupa toate astea trebuia sa plec, dar na..n am gandit cu capul care trebuie. N avea prosop sa mi dea deloc pentru a face un dus spunandu mi ca sunt toate la spalat. Super.. Ma sterge cu un servetel si trece la cel mai prost oral pe care l am primit in viata mea. Efectiv sugea 2-3 cm maxim. Nici capul nu il lua tot in gura. Dupa 1 min si ceva se opreste si incepe sa puna prezervativul. Am intrebat o..gata asa putin? Iar ea a raspuns ca la finalizare da doar atat dureaza. Trecem la normal unde abia mai statea sculata si pompez cateva min dupa care termin dorind sa plec cat Mai repede de acolo. Domnisoara a trecut imediat dupa sa butoneze telefonul..nici nu mi a scos prezervativul. M am simtit exact ca o teapa de pe publi24. De recomandat? Nici dusmanilor. Ii urez faliment usor.
  2. Hai baietii cu fetele care accepta facefuck. Nu le tineti doar ptr voi ☺️
  3. Am incercat o eu. E buna de pula, dar mie imi plac femeile mai plinute/pufoase🤗 Femeia e pro client. Eu o pot recomanda.
  4. Eu am fost de trei ori Pana acum la Karina si de fiecare data a fost super ok atat atitudinea ei, cat si actiunea. Mergi cu incredere!
  5. Ca si cum tot eu sunt de vina pentru neseriozitatea ta.
  6. Cum am m ai zis..daca imi scria inainte nu era problema..dar faptul ca mi ai dat block, nu ai absolut nici o scuza.
  7. O nesimtita. Stabilesc cu ea sa ne intalnim la 16:30 si confirm cu 30 min inainte. Pe la 16:15 se trezeste sa mi spuna ca I s a facut foame si s o astept Pana la 17. I am spus clar ca eu nu stau pe strazi s o astept si ca sunt deja in Uber. Dupa imi da block. Frumos era sa mi zica inainte sa ma pornesc. Eu o propun la de evitat.
  8. Crede ma. Si eu la un moment dat am incercat sa cred ca poate fi mai mult intre o escorta si un client, dar e o deceptie..pentru asta exista prietena. Ele tot for fi loiale pestelui/iubitului. O femeie nu prea te respecta cand platesti pentru sex. Tine minte..inainte ca o femeie sa te iubeasca, trebuie sa te respecte mai intai.
  9. La finalul zilei...nu toate fac asta pentru bani?
  10. Pai du te si testeaz o, bro. Sa stim si noi.
×
×
  • Creează nouă...