Sari la conținut

andreea12345678

Neverificata
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre andreea12345678

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

andreea12345678's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. Nu sunt eu!!! Vam spus ca nu mai lucrez mergeți și vedeți... Nu o sa mai intru nici pe forum! O seara frumoasa.
  2. Bună tuturor celor care mau vizitat! Vreau sa va anunț ca nu o sa mai lucrez... Sper ca pe unii dintre voi iam mulțumit cât timp am prestat, vreau sa ma opresc aici. Va pup și va doresc toate cele bune! 😘😘❤️.
  3. Io nu mai înțeleg... Ba confirmare vidio... Ba poze cu fața.... Ba poze cu nr scris pe foaie!!!! Pfff mam saturat 🤦‍♀️🤦‍♀️😳😳😳😔😔😔... Acum alte poze doamne ferește 🤦‍♀️
  4. Mulțumesc de compliment! Dacă ști sa faci diferența dintre programare respectata sau lipsa de respect!!!.
  5. Mulțumesc pentru compliment! Seara frumoasa.
  6. Dragul meu în primul rand.. Eu nu am colega, în al doilea rand.. Nu am cezariana 😳 pff doamne există și alfel de oameni 🤦‍♀️ seara frumoasa.
  7. Te pup și te aștept cu drag! 😘😘❤️
  8. Crede-mă ca asa nam pățit încă! Eu sunt de vina.. Dacă citești mai sus primul client de dimineață a specificat ca oralul a fost contra cost, și mam comportat ok. Glumesc și eu cu clientu, colaborez nu sunt păpușă conflabila 😁 doar ca tu ai picat exact când oboseala își arata adevărata față 🙈. Îmi cer mii de scuze pentru tot.
  9. Dragul meu... După mult timp de încercări, pentru a ridica soldatelul... Eu continuam tu ai renunțat. Dacă eu sunt de vina îmi cer scuze, dar am precizat mai sus ca sunt foarte obosita ca nam dormit de loc, înainte sa vi tu la mine am scris mai sus ca sunt foarte obosita. Sa ma țin de cuvânt fata de voi și cum eram obosita vam primit. Nu am vb rece asa vorbesc eu, nu îmi place sa vorbesc mult în timp ce îmi fac treaba. Și oralul eu îl fac protejat la bani ce miai dat, oralul neprotejat îl fac contra cost. Dacă tu vroiai neprotejat îmi spuneai când am luat prezervativul în mana. Încă o data îmi cer scuze pentru cele intampinate. Dacă vrei vino și îți dau bani înapoi. Nu sunt genul de fata sa plece clientul nemulțumit tu ești primul.
  10. La ce te referi? Cât a constat toată noaptea sau ce?
  11. Scuze! Nam dormit toată noaptea ca ma luat cineva pe toată noaptea. Data viitoare o sa fiu fres. ❤️😘
  12. Te pup și te aștept cu drag! 😘❤️❤️
  13. Crede-mă ca am fost foarte aglomerată zilele acestea. Am luat azi o mica pauza, când dorești sa vi scrie-mi aici și îți fac o programare. 😘
  14. Te astept cu mare drag! Orcand😘😘😘❤️
×
×
  • Creează nouă...