Sari la conținut

andreea12345678

Neverificata
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andreea12345678

  1. Nu sunt eu!!! Vam spus ca nu mai lucrez mergeți și vedeți... Nu o sa mai intru nici pe forum! O seara frumoasa.
  2. Bună tuturor celor care mau vizitat! Vreau sa va anunț ca nu o sa mai lucrez... Sper ca pe unii dintre voi iam mulțumit cât timp am prestat, vreau sa ma opresc aici. Va pup și va doresc toate cele bune! 😘😘❤️.
  3. Io nu mai înțeleg... Ba confirmare vidio... Ba poze cu fața.... Ba poze cu nr scris pe foaie!!!! Pfff mam saturat 🤦‍♀️🤦‍♀️😳😳😳😔😔😔... Acum alte poze doamne ferește 🤦‍♀️
  4. Mulțumesc de compliment! Dacă ști sa faci diferența dintre programare respectata sau lipsa de respect!!!.
  5. Mulțumesc pentru compliment! Seara frumoasa.
  6. Dragul meu în primul rand.. Eu nu am colega, în al doilea rand.. Nu am cezariana 😳 pff doamne există și alfel de oameni 🤦‍♀️ seara frumoasa.
  7. Te pup și te aștept cu drag! 😘😘❤️
  8. Crede-mă ca asa nam pățit încă! Eu sunt de vina.. Dacă citești mai sus primul client de dimineață a specificat ca oralul a fost contra cost, și mam comportat ok. Glumesc și eu cu clientu, colaborez nu sunt păpușă conflabila 😁 doar ca tu ai picat exact când oboseala își arata adevărata față 🙈. Îmi cer mii de scuze pentru tot.
  9. Dragul meu... După mult timp de încercări, pentru a ridica soldatelul... Eu continuam tu ai renunțat. Dacă eu sunt de vina îmi cer scuze, dar am precizat mai sus ca sunt foarte obosita ca nam dormit de loc, înainte sa vi tu la mine am scris mai sus ca sunt foarte obosita. Sa ma țin de cuvânt fata de voi și cum eram obosita vam primit. Nu am vb rece asa vorbesc eu, nu îmi place sa vorbesc mult în timp ce îmi fac treaba. Și oralul eu îl fac protejat la bani ce miai dat, oralul neprotejat îl fac contra cost. Dacă tu vroiai neprotejat îmi spuneai când am luat prezervativul în mana. Încă o data îmi cer scuze pentru cele intampinate. Dacă vrei vino și îți dau bani înapoi. Nu sunt genul de fata sa plece clientul nemulțumit tu ești primul.
  10. La ce te referi? Cât a constat toată noaptea sau ce?
  11. Scuze! Nam dormit toată noaptea ca ma luat cineva pe toată noaptea. Data viitoare o sa fiu fres. ❤️😘
  12. Te pup și te aștept cu drag! 😘❤️❤️
  13. Crede-mă ca am fost foarte aglomerată zilele acestea. Am luat azi o mica pauza, când dorești sa vi scrie-mi aici și îți fac o programare. 😘
  14. Te astept cu mare drag! Orcand😘😘😘❤️
  15. NU la mine este permis orce!! Atingeri... Mangaieri... Sărutări. Nu fac anal... URO... Nu accept cu jucării sau alte accesorii.
  16. Imediat trebuie sa se activeze pozele cu numărul scris pe foaie. 😘
  17. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ador-limbutele-poze-reale-confirm/15g91hdgdi5g77fi12119728i6d212d9.html acesta este anunțul meu! O sa postez și serviciile și prețul. Serviciile mele sunt de: sex normal(doar protejat)❤️ sex oral (poate fi și neprotejat in funcție de igiena)❤️ 69👅 masaj de relaxare🥰 sex între sani❤️ pretul este : 150 finalizarea(30 min)❤️ 250 ora(60 min)❤️
  18. Buna sunt Lorena! Am deschis acest topic de oare ce am avut multe nelămuriri, în privința numarului de telefon al unei foste prietene care a lucrat și ea în urma cu mult timp. Acum folosesc eu numărul de telefon de oare ce ea nu mai prestează și îl folosesc eu. Știu o sa va puneți multe întrebări de ce îl folosesc eu.. Sau de ce nu îmi iau alta cartela!!! Concluzia este ca pe acest număr de telefon am mulți clienți care vin și fără a posta anunțul. Atât am avut de explicat! De aceea am postat poze reale cu numărul scris pe foaie sa nu avem discuții ca nu sunt eu. Va pup și va aștept.
  19. Am pus doar pentru tine poze cum miai cerut!! 😁 App ajută-mă sami deschid topic nou ca nu ma prea pricep.
  20. OK am înțeles! Dar crede-mă ca mam saturat am explicat de multe ori despre acest număr, dar nu înțeleg unii ca nu este vorba despre mine. O sa pun poze cu nr de telefon cum am puțin timp sa merg sa îmi cumpăr foaie 😁 ca nu am timp de loc, o sa postez cel târziu mâine. Scuzați comportamentul fiecare mai are câte o zi rea.
  21. Locație bulevardul 1848.... Tarife 150 lei o finalizare și 250 lei ora. Servicii.. Oral în funcție de igiena... Normal.. 69...mangaieri sărutări corporale... Și masaj de relaxare.
  22. Și de ce ai deschis aici topic cu anunțul meu La poze furate? Unii știți ca nu-i vorba despre mine și ca eu sunt reală. Doar sa te afli în treaba! alceva nu ai de făcut? Sa îmi faci mie reclama proasta mulțumesc, dar o sa pun poza cu nr pe foaie sa vedem atunci ce mai găsești.
×
×
  • Creează nouă...