Sari la conținut

alexandru2012

Serious Contributor
  • Număr conținut

    389
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre alexandru2012

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Reghin
  • Interese
    Fete

Vizitatori Recenți Profil

5.539 citiri profil

alexandru2012's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

209

Reputație

  1. Te inteleg,cred ca esti prea indulgent😀. Ca sa fiu scurt, daca duc masina la spalat si cand e gata nu e curata,dar eu am platit pret intreg pentru curatare,atunci plec cu un gust amar, nu ar trebui sa ma intereseze daca baiatul de la spalatorie a avut o zi buna sau rea. Daca umblu la acceasi spalatorie si stiu ca la inceput a fost de nota 10 si acum e un 7 atunci sunt suparat si dezamagit. Eu nu vreau sa supar pe nimeni, am vrut doar sa impartasesc doua experiente neplacute cu speranta ca nivelul salonului va reveni la nivelul pe care l-a avut la inceput si abia astept sa va inpartasesc si experiente placute nu numai neplacute 😁
  2. Salut, Am vizitat salonul cu cateva zile inainte si ma gandeam sa o revizitez pe Clara.Nu e prima mea vizita la Clara, am vizitat-o la inceput cand a debutat la Cleo. Pe mine nu m-a dat pe spate, se grabeste, masaj relaxare inexistent, masaj erotic la fel. Daca ma lasam ghidata de ea cred ca eram terminat in 20 de minute. Pentru mine este un mare NU, nu asa se face un masaj erotic.
  3. @EvaRiver, ar fi excelent daca ne ai vizita
  4. Eu sunt perfect deacord cu tine,vizitez salonul de la deschidere si calitatea serviciilor cade constant din pacate,deasemenea si atitudinea,numarul si aspectul fetelor cade vertiginos. Au fost o gramada de zeite perverse 😅. Pacat!!! As da orice sa o pot revizita pe Tania sau Deea sau ....... Orice comparatie facem ar trebui facut cu aceste fete, ele sunt etalonul!!!!! Daca ele sunt de nota 10, fetele de acum cu foarte mici exceptii sunt de nota 0, dar nici una de 10 din pacate!!!!!
  5. La multi ani!!! Eu o vreau pe @lidia20 la mures 😀
  6. Scuze, am postat gresit, pacat ca nu se poate sterge
  7. Cat timp a activat la Cleo eu am numai cuvinte de lauda, de cand s-a privatizat nu am avut prilejul sa o vizitez.
  8. Poate am avut noroc. As vrea eu ca o fata ca ea sa aiba o slabiciune pentru mine.
  9. Buna, Am reusit sa o vizitez pe Andra la Brasov unde activeaza momentan. O vanez de mult ghidat de pozele provocatoare pe care le are in anunturi si pe OF. Pot confirma ca pozele sunt reale. Eu am numai cuvinte de lauda, a fost foarte amabila, super sexy,m-a intampinat intr-o tinuta foarte provocatoare. Masajul de relaxare a fost placut,si cel erotic la fel. Are o pasarica frumosa si gusoasa :). Am avut parte de o finalizare (nici nu am vrut mai mult) nu am fost grabit deloc. Vizita a durat cam o ora si am platit 300 ron. Eu o recomand pentru ca e ceva iesit din comun. Spor!
  10. Buna, Am reusit sa o vizitez pe Andra, o vanez de mult ghidat de pozele provocatoare pe care le are in anunturi si pe OF. Pot confirma ca pozele sunt reale. Eu am numai cuvinte de lauda, a fost foarte amabila, super sexy,m-a intampinat intr-o tinuta foarte provocatoare. Masajul de relaxare a fost placut,si cel erotic la fel. Are o pasarica frumosa si gusoasa :). Am avut parte de o finalizare (nici nu am vrut mai mult) nu am fost grabit de loc, toata vizita a durat cam o ora si am platit 300 ron. Eu o recomand pentru ca e ceva iesit din comun. Spor!
  11. Nu am reusit sa ne sincronizam programul, asa ca din pacate nu am avut placerea sa o cunosc, dar trebuie sa mentionez ca a fost super amabila si prietenoasa pe tot parcursul conversatiilor pe whapp.
×
×
  • Creează nouă...