Sari la conținut

policeman

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre policeman

  • Dată Naștere 01.05.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad - Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

760 citiri profil

policeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

33

Reputație

  1. Nu mai stim nimic din pacate
  2. policeman

    0741467285

    Nu mai stiti nimic de Madalina ?
  3. Buna ziua, Am vizitat-o pe Rebeca . Programarea s-a facut pe whatsapp cu o zi inainte. Pot spune ca experienta cu ea a fost una de neuitat, datorita profesionalismului de care da dovada. este o fata foarte lipicioasa, stie ce face si o face bine. Nu as vrea sa dau alte detalii, insa pot spune ca Rebeca se implica in ceea ce face, iar calitatea actului creste semnificativ. ON: 9.5 NP: 9 GFE: 10 Atitidine:10 Halat:200/finalizare. Merita toti banii ! Recomand!
  4. policeman

    Swing party

    Ai primit un PM in care ai fost lamurita si ai inteles motivul. Suntem multi care nu stim motivul. Inseamna ca cei care sunt in grup sunt cei destepti,iar noi restul suntem cei prosti sau nu inteleg. Totul trebuie sa fie pe ascuns,nu se poate spune public. De asta nu iese nimic de aici din Arad, Rusine pentru cei din grup si pentru cei care cred ca asta este abordarea open-mind. Anunt public ca sunt contra acestui grup si voi mai face parte si recomand si altora sa nu faca parte la experiente cu personele din acel grup "privat".
  5. policeman

    Swing party

    Si-au creat un grup,dar nu mai primesc in el cica ca sunt pre multi. Nu este problema, cunosc eu mai multe cupluri interesate care au spus ca mai stiu la randul lor fete open-mind cu care au mai avut experinete in trecut si le pot chema la un eveniment de genul. Nu sunt chiar din Arad,dar sunt din imprejurimi - Timsoara,Lugoj. putem organiza un eveniment,fara bani,doar asa de fan,la cineva acasa de test. creati careva un grup sa nu discutam aici si vorbim acolo toate detaliile. Nu as vrea sa primim persoanele din primul grup,fiindca nu mi se pare ok atitudinea de a nu ne primi, hai sa fie o cuncurenta sa vedem cine face mai fain, concurenta e benefica mereu.
  6. Una dintre cele mai frumoase fete si cu bun simt. Experientele cu ea sunt de neuitat,pentru mine sunt cele mai bune experiente sexuale chiar. Eu o consider top pe romania. @Notyourbitch te mai astept in Timisoara
  7. Si eu sunt interesat de o experienta cu un cuplu. E o traire aparte, am mai incercat asta,iar daca cuplul este open-mind este o experienta uimitare pentru toti 3.
  8. policeman

    Threesome MMF

    Hey, si eu caut asa ceva asa ca sunt interesat de propunerea ta. Ca si escorte,am avea cateva variante. daca este ok, iti las nr si vorbim in privat
  9. Buna ziua, Cunosc cateva cupluri printre care si noi interesate de aceste practici,insa o locatie pentru a avea o diveristate de genul se pare ca nu este in zona si suntem nevoiti sa mergem pana la Bucuresti sau Budapesta. Cunoastem persoane interesate de asa ceva?
  10. policeman

    Swing party

    Nu avem pe nimeni sa ia initiativa. Asta este. Slaba treaba .. Pacat ca trebuie sa mergem pana la Bucuresti sa avem o astfel de experienta.Si mai cunosc cupluri care o fac.
  11. Suntem interesați, suntem cuplu ,avem un contact,un numar de telefon,pentru a ne organiza?
×
×
  • Creează nouă...