Sari la conținut

dr love2000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dr love2000

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Alba Iulia

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dr love2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Buna seara mai stie cineva ceva de Andreea ca in Mures nu este nimic ce mar putea interesa pe mine!?Unde lucreaza sau daca mai presteaza Andreea sat -cu un numar de telefon daca mar putea ajuta careva ,Va multumesc!O seara buna va doresc!
  2. Buna Andreea este la salonul Luxury massage
  3. Masaj erotic de calitate Andreea este o fata super tare in Mures o recomand!
  4. Buna ziua , de recomandat masaj erotic de calitate cu Andreea este de nota 10*!!!!!
  5. Încearcă să scrii corect :I think your in love whit Andreea.Nu ,nu sunt doar cred că am spus doar adevărul și daca ai fost la ea ai știi despre ce vorbesc!!!
  6. Am zis că pentru mine Andreea este nota 10* la fel și domnișoara AnaMaria asta am și scrii!!!Fetele sunt cum sunt și trebe apreciate va fetele bune nu mai sunt deci eu vorbeam doar de apreciere și respect!
  7. Buna seara dragi colegii , cum v-am anunțat,domnișoara AnaMaria nu mai este la salon și nici domnișoara Andreea ,acum că nu mai sunt ele vă plângeți și dații recenzii dar când erau parca ați uitat de ele ,ia băieții acum sa fiți mândrii cu ce aveti toti va plângeți că nu sunt fete ,ba că fetele nu sunt așa cum visați voi ce ar fii sa respectati ce avem în oraș ,bine știți că fete nu prea se găsesc fete ba nu știu ce tot timpul aveti de comentat ceva ,fetele de la salon folosesc poze adevărate și daca sunt poze false asta e nu fiecare dorește să se arate pentru toată lumea și dacă doriți să vedeți fata ea mergeți la salon și să le respectați ! Andreea este și a fost pentru mine de nota 10*iar nici de ea nu va plăcut ea care a făcut și face un masaj erotic ce azi in Targu-Mures nici nu se găsește , doriți masaj erotic Andreea lucrează pe cont propiu și o puteți găsi și ar fi timpul că toți dintre noi sa aprecieze ce este în oraș mai ales că ea are și 10ani de experiență în arta masajului erotic și încă ceva sa se respecte că singura fata e Andreea care nu face sex nici contra cost in rest că ce fac alta fete e treabă fiecăruia dar daca mergi la masaj erotic acela sa fie masaj erotic nu sex că sex se găsește la fiecare colt de strada!Andreea de respectat și recomand !!!
  8. Buna seara o recomand pe domnișoara Andreea adică masaj erotic cu finalizare prin tehnici de masaj ,plata 200lei ora,sărutări ,atingeri sunt permise din zona gatului până la zona intima este fara sex ,ședința nud,programul ei de lucru este de la ora 11:00-18:00 de luni -vineri ,numărul de telefon este 0754377792este o fata cu 10 anide experiență și asta spune tot eu o recomand!!!
  9. Buna seara , da recunosc că normal am vizitat-o și în noua ei locație pentru că o admir foarte mult pe Andreea este o persoana care știe să te îndrăgostești pur și simplu de ea!Locația este discreta,curata,într-o zonă liniștită,ea ca maseuza pentru mine este pe topul 1 pentru că rar găsești o fata să facă cu atâta pasiune ,răbdare și cu o mare plăcere masaj erotic ,a făcut finalizare prin tehnici de masaj când am văzut-o deja aveam instrumentul in sus ,ea mă poftit la un dus după o mica poveste,iar după aceea a fost un masaj de relaxare la care deja eram in extaz ,za nu va spun la erotica fata asta știe să facă clientul sa se simtă chiar iubita perfecta cu o finalizare de neuitat,va fi cea mai plăcută experiență din viața mea daca nu ai grija te și îndrăgostești de ea!!!Am cartat 200lei /ora poate a fost mai mult de o ora , și de respectat că nu-ți cere plata înainte ce in ziua de azi nu prea se întâmplă la note nu doresc sa comentez doar atât da eu revin ,de REVENIT!!!!!Este faraSEX chiar daca ii oferii contra cost,de apreciat ce avem în Mures!!!Va doresc o seara buna și va recomand să mergeți la Andreea!!!
  10. Buna seara , da recunosc că normal am vizitat-o și în noua ei locație pentru că o admir foarte mult pe Andreea este o persoana care știe să te îndrăgostești pur și simplu de ea!Locația este discreta,curata,într-o zonă liniștită,ea ca maseuza pentru mine este pe topul 1 pentru că rar găsești o fata să facă cu atâta pasiune ,răbdare și cu o mare plăcere masaj erotic ,a făcut finalizare prin tehnici de masaj când am văzut-o deja aveam instrumentul in sus ,ea mă poftit la un dus după o mica poveste,iar după aceea a fost un masaj de relaxare la care deja eram in extaz ,za nu va spun la erotica fata asta știe să facă clientul sa se simtă chiar iubita perfecta cu o finalizare de neuitat,va fi cea mai plăcută experiență din viața mea daca nu ai grija te și îndrăgostești de ea!!!Am cartat 200lei /ora poate a fost mai mult de o ora , și de respectat că nu-ți cere plata înainte ce in ziua de azi nu prea se întâmplă la note nu doresc sa comentez doar atât da eu revin ,de REVENIT!!!!!Este faraSEX chiar daca ii oferii contra cost,de apreciat ce avem în Mures!!!Va doresc o seara buna și va recomand să mergeți la Andreea!!!
  11. Buna seara,da într-adevăr am greșit cu numărul de telefon ,mii de scuze Andreea ,deci numărul este0754377792 ,face masaj erotic cu finalizare prin tehnici de masaj ,prețul 200lei /ora ,este fara sex și face dominare +masaj erotic la prețul de 300lei ora !Va doresc noapte buna!
  12. Scuze recunosc am greșit numărul este:0754377792
  13. Buna ziua tuturor,doresc sa fac un anunț important ce am făcut și pe pagina Luxury Massage cu acordul domnișoarei Andreea!Andrea nu mai lucrează la salon ci DA sa întors pe cont propriu ea a rămas și este o experiență foarte buna ,zâmbitoare ,și ceea ce prestează este cu dăruire și mare pasiune este o companie foarte plăcută o puteți contacta pa acest număr de telefon 0745377792!Bafta tuturor!!!!!
×
×
  • Creează nouă...