Sari la conținut

legolas2197

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre legolas2197

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

legolas2197's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputație

  1. Multumim colegu de informatie !
  2. Salutare colegii,m-ar bate gandul sa vizitez aceasta doamna,oare aveti cumva vreo idee despre ea ? Multumesc. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/matura-45-de-ani-noua-in-oras/e70dg5i58i8d7i6gd90ihe887ie897h3.html
  3. Din pacate nu pot vedea anuntul,daca e vorba despre aceasta doamna Irina,da colegul are dreptate,talpile picioarelor lasa de dorit 🤔🤔,am reusit sa o vizitez si eu odata,intr adevar doamna are loc de munca,e destul de amabila,insa acum vad ca nu raspunde..
  4. Salutare baietii,din ce am analizat putin forumul,pozele respectivei sunt ale Karinei de pe jud.Sibiu , asa ca aveti grija,posibil sa fie un porumbel de culoare 🙈🤦‍♂️,sincer nu am mers eu respectiv,dar tipa Karina are aceleasi poze si e activa pe Sibiu
  5. Pe scurt,o fata deosebita,incepand de la aspect,tin sa mentionez ca are niste ochi superbi,servicii,atitudine pro client !!
  6. Din cate stiu pozele sunt a tipei Alina de pe Sibiu
  7. Pur si simplu imi reprosa la telefon de ce nu o sun mai tarziu daca vreau sa merg mai tarziu,pe un ton naspa rau,o mai inchis si telefonul in nas,am vrut sa zic du-te cat vezi cu doi ochi ca n ai nicio treaba cu asa ceva !! Cum zic colegii de mai sus,nici macar sa va deranjati sa o sunati ca e foarte rastita !!
  8. Buna seara colegii,am sunat tipa fiindca parea interesanta,am discutat despre preturi,servicii etc,dupa care incepe sa ma certe ca de ce o sun acum daca eu o intreb daca e libera mai tarziu,o femeie foarte sclifosita,asa ca am spus pas.
  9. Buna seara,acum am iesit de la domnisoara,tin sa mentionez ca fata e foarte primitoare,e de gasca,am gasit subiecte de povestit,te serveste cu apa/suc la alegere,acum ca si servicii NP-9 ON-9 Apartament-9 Aspect-9 Tariful serviciilor a fost de 150/30 minute,dar am iesit mai repede,fata nu te grabeste,aici a fost vina mea Va salut cu respect !
  10. Buna,am incercat sa te contactez si nu am reusit
  11. Buna Oana,in judetul Alba nu ai in plan sa ajungi ?
  12. Buna seara,vreau sa las aceasta recenzie despre Cristina.Am sunat sambata seara in jur de ora 23,mi-a raspuns o voce draguta si calda,mi-a zis sa revin intr-o ora cu un telefon fiindca urma sa vina cineva,m-am conformat am ajuns in Alba,chiar eu mi-am cerut scuze fiindca am intarziat,am zis sa nu merg cu mana goala asa ca i am oferit o atentie,am rugat-o sa nu se supere fiindca am intarziat dar prinsesem schimbul de tura. Acum trec direct la subiect,tipa e de nota 100+,e foarta atenta cu tine din partea mea are 10 la toate fiindca ma impresionat atitudinea ei,nu te grabeste,nu te scoate afara,dupa partida de sex,ne am intins si la povesti cu toate ca ar mai fii vrut sa povestim,dar eu am fost cel grabit. Din partea mea jos palaria,tine-o tot asa ! Te pupa 👮‍♀️👮‍♀️ !
×
×
  • Creează nouă...