Sari la conținut

redoublerai

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre redoublerai

redoublerai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Intr-un final, dupa o teapa doua, mi-am dat seama cat de importante sunt commenturile de aici. Asa ca, desi niciodata nu lasam comment, incep acum si las retroactiv la cele pe care mi le amintesc. Am vizitato pe sinti, achitat 150. Actiune de top. Arata incredibil, nici nu stiu ce varsta are ...dar e buna rau. e de revenit, sper sa stea cat mai mult la noi.
  2. Intr-un final, dupa o teapa doua, mi-am dat seama cat de importante sunt commenturile de aici. Asa ca, desi niciodata nu lasam comment, incep acum si las retroactiv la cele pe care mi le amintesc. Am fost la silvi odata acum mult timp deja. Nu e genul meu, dar mi-a placut mult. Stie ce stie femeia, isi merita banu.
  3. Intr-un final, dupa o teapa doua, mi-am dat seama cat de importante sunt commenturile de aici. Asa ca, desi niciodata nu lasam comment, incep acum si las retroactiv la cele pe care mi le amintesc. Am fost la rebeca acum mai bine de un an parca. Un oral superb, un corp superb. 9/10. Sper sa revina.
  4. Intr-un final, dupa o teapa doua, mi-am dat seama cat de importante sunt commenturile de aici. Asa ca, desi niciodata nu lasam comment, incep acum si las retroactiv la cele pe care mi le amintesc. Am fost la antonia acum cateva saptamani, am optat doar pt oral. Care e unul dintre cele mai bune din oras. Actiunea nu a durat mult. Locatia ok, nu sunt din zona asa ca am gasit scara mai greu, dar m-a ghidat si am rezolvat pana la urma. ea e super de treaba. De revenit, dupa parerea mea.
  5. Intr-un final, dupa o teapa doua, mi-am dat seama cat de importante sunt commenturile de aici. Asa ca, desi niciodata nu lasam comment, incep acum si las retroactiv la cele pe care mi le amintesc. Am fost la JustLove odata. Desi nu e genul meu, m-am simtit bine. E super de gasca si stie ce face. 7/10
  6. Intr-un final, dupa o teapa doua, mi-am dat seama cat de importante sunt commenturile de aici. Asa ca, desi niciodata nu lasam comment, incep acum si las retroactiv la cele pe care mi le amintesc. Am fost la Kim, de cateva ori. Nota 10 per total. Cea mai buna din oras, de departe.
  7. Intr-un final, dupa o teapa doua, mi-am dat seama cat de importante sunt commenturile de aici. Asa ca, desi niciodata nu lasam comment, incep acum si las retroactiv la cele pe care mi le amintesc. Incep cu Rebeca, ca apare prima in lista. Am fost la ea prin primavara. Locatia, langa gara. Am sunat, a zis sa unde sa vin. Cand am ajuns am resunat, dar a luat pe cineva inainte. Nu m-am enervat(desi ii inteleg pe cei care se enerveaza la faze de genu). Am stat, fumat o tigara, incercat iar dupa juma de ora, a raspuns, am urcat. Mai era un coleg in camera cu colega ei. Nu imi plac fazele de genu. Deloc. Actiunea a fost ok, Rebeca arata bine si stie meserie. 7/10 per total - m-as intoarce, in lipsa de altceva. 100 lei a fost
×
×
  • Creează nouă...