Sari la conținut

raoul1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de raoul1

  1. Am uitat sa specific, am inteles ca face si finalizare orala/faciala/corporala, contracost. Ciocane tari !
  2. Am fost eu colegu' Locatie pe marasesti 25 Fata de treaba, vorbareata cu accent de capitala. Pozele sunt putin editate, ea fiind putin mai creola decat in poze dar e la fel de simpatica. Oral nota 8, normal nota 8, locatie nota 8. Per total a fost binisor (e loc si pentru mai bine) Ps: fatuca nu cred ca e pentru oricine, dar celor carora le plac fetele skinny, merge.
  3. Colegu' cu acelasi nume, crede-ma ca nu am de ce sa mint, nu am nimic de castigat. Avea locatia in cladirea noua de pe strada Lupului. Iti las aici linkul cu topicul ei deschis de mine, poate prinzi mai multa incredere ;).
  4. Okay, deci, nu am vrut sa fiu nesimtit si sa las o recenzie nasoala dupa ce ca eu am fost cel care ti-a deschis topic la baia mare, dand impresia ca sunt vreun guvid. De prima intalnire nu am cum sa ma leg ca a fost perfect. A doua oara cand ai revizitat BM si te-am revizitat si eu mirosea a candida de cand am intrat in apartament, ca sa nu vorbesc de timpul actului sexual. Pur si simplu mi s-a intors stomacul pe dos, mi-a murit pula si am dat sa fug din apartament sa nu vomit acolo peste tine. Am zis ca iti mai dau o sansa ca poate o fi fost cea mai proasta zi din cariera ta de curva dar nu ai raspuns deloc nici la telefon nici pe whatsapp asa ca am considerat ca trebuie sa stie si baietii ca iti pute fofoloanca a mortaciune. Numa' bine, rau la nime'.
  5. Vai de capu vostru. Mai rar asa baieti batuti in cap. Mi si mila de voi, sincer.
  6. Da ma ca tu esti buricul baii mari, tot ce e bun e trecut la tine in agenda. Uite ca asta ti-a scapat. Stai linistit ca nu m-a pus nimeni sa fac recenzie, am facut ca asa am simtit. Daca eram peste stateam la panda si iti taiam coaiele cand ajungeai pe la fetele mele. Doar asa sa te pun in dificultate cand mergi la nevasta-ta acasa cu oole sparte sa i explici cum futi tu tot ce e bun in oras. Tu ala care te iei de copii ca sar cu gura pe escortele bune zicand cum ca din cauza lor nu avem fete bune in oras. Uite ca esti in aceeasi oala cu ei. Vorbesti fara sa sti sa te afli si tu in treaba. Nu mai manca cacat.
  7. Asa e cand vrei sa ajuti si tu sa faci un bine, iti sar scursurile astea in cap. Eu am lasat recenzie sa stiti ca avem si noi in oras ceva bun de futut pe langa mana dreapta. Decat sa va cacati atata pe voi, puteati sa mergeti sa testati voi astia cu conturi vechi ca sa fie credibila treaba. Acu mergeti degeaba ca probabil e plecata domnisoara. Pe varianta cu voi, obositilor.
  8. Salut baieti. Mi-am facut curaj sa las si eu o recenzie. Am sunat, a raspuns o voce calda care m-a facut si mai curios de persoana ei. Locatia pe N. Iorga foarte usor de gasit. Spre surprinderea mea, chiar e domnisoara din anunt, are tatuajul cu minnie pe piciorul stang dar mai are si alte tatuaje. Nu cred ca m-a tinut mai mult de 15 minute, asta pentru ca sunt eu mai slab de injer, ea nu m-a grabit deloc. Locatie: 10 (curatenie, discretie, cozy). Atitudine: 10 foarte placuta. Oral:10 exact cum imi place, deep, priviri, atentie la bijuteri. Normal: 10 umeda, stramta. Pret: 150 finalizare. Recomand.
  9. raoul1

    0763458555

    Profil fals. E tigancusa de pe zona.
  10. 0756 272 876 are cel putin 5 anunturi cu poze diferite pe publi. E o tiganca prefacuta care nu isi merita banii. Am apelat la ea si am regretat instant. Ba mai mult, dupa 30 de minute dupa ce a plecat de la mine, mi-a scris mesaj "ce faci beibi, vrei sa vin la tine?" Poate unii va dati seama cat e de grav pentru ca multi aveti sotii/prietene. DE EVITAT
  11. raoul1

    Informatii

    Salutare. Acum aproximativ 2 ani de zile erau 2 sau 3 fete peste drum de SRI. Foarte bune toate. Inalte si frumoase, fara peste dupa ele. Danezu le stie garantat. Sunt curios daca mai activeaza, stiti, oare ?
×
×
  • Creează nouă...