Sari la conținut

danielwoppie

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danielwoppie

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

danielwoppie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputație

  1. Bine ai revenit! Arătai bine și cu sânii naturali. Aștept să te văd din nou.
  2. Când ai văzut-o pe Ella? Cum a fost nepoliticos cu tine? Am văzut o mulțime de feedback pozitiv pentru Giulia, poate îi voi face o vizită în curând.
  3. English is your mother tongue but you misspelt beautiful and attitude (unless you meant aptitude which wouldn’t make sense in this context).
  4. Nu am nimic împotriva elei. Ai dreptate că nu am vizitat-o recent. Sper că a rezolvat problema. Nu aș câștiga nimic din inventarea lucrurilor. Te voi lăsa să crezi ce vrei prietene.
  5. Vizitează-o dacă vrei. Ella este o femeie dulce, dar aș preferă să nu riscă să-i fac soției mele o boală. Există fete mai tinere, mai frumoase și cu siguranță mai curate disponibile în altă parte.
  6. Am vizitat-o de două ori înainte de a observa lipsa ei de igienă. Acele vremuri au fost bune, dar a treia oară când am vizitat-o a grăbit masajul probabil pentru că a crezut că acum sunt un client fidel al ei sau poate că era conștientă de infecția ei cu drojdie/chlamydia și dorea contact fizic minim.
  7. Nu, nu a fost recent. Am vizitat-o vara, dar duhoarea care vine de la ea m-a dezamăgit. Bănuiesc că este un risc pe care îl asumă fiind atât de permisivă. Nu m-am întors la fantasy din iulie.
  8. Igiena ei este discutabilă, ultima dată când am văzut-o fie avea o infecție cu drojdie, fie chlamydia.
×
×
  • Creează nouă...