Sari la conținut

novouse

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre novouse

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

novouse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Salutare! Am ajuns sa ma cunosc si cu Maria. Sincer nu imi pare rau. Am sunat, mi-a raspuns o voce placuta. Are un accent cute. A ramas ca o sun cand ajung in zona ei si imi spune atunci unde trebuie sa ajung. Zona coresi, usor de gasit. Am ajuns la ea, dupa cum se vede si in poze este bruneta, un chip dragut, dar corpul este atuul ei. Am socializat un pic la o tigara si un suc, am fost la dus si am trecut in dormitor. Are un stil placut, incitant si se implica in actiune. On 9 Np 9 privelisti superbe si oglinda din camera e minunata Igiena 10 mirosea frumos si discret Maria 9 frumoasa, glumeata si detasata Locatie 9 cu tot ce trebuie 250/ora O intalnire reusita care merita repetata.
  2. Salutare! Am reusit sa ma revad cu Beatrice zilele acestea dupa o lunga perioada de timp. Nu pot sa zic nimic altceva decat de bine. A ramas aceeasi fata draguta, cu bun simt si care te face sa te simti foarte bine in compania ei. E o placere sa vorbesti cu ea, sa te joci, sa simti cat de lipicioasa e, gemetele discrete..... un deliciu. Notele le regasiti in postarile anterioare, dar la fel de bune sunt. O experienta de calitate cu o fata deosebita. Nu ramane altceva decat " ne revedem data viitoare!"
  3. Salutare! Din nou o experienta reusita. Am avut placerea de a ma intalni cu Rebeca. Am stabilit cand sa ne vedem pe whatsapp. E un pic mai tipicara, dar probabil este un mod de a selecta oamenii care o viziteaza. Odata ce ajungi sa o cunosti, e o fata frumoasa, inalta cu forme placute si o atitudine dragalasa si cu bun simt. Din pacate se fumeaza doar pe balcon si ploua cam tare cand ne-am vazut, asa ca am stat la socializare in dormitor. Facut dusul de rigoare si am trecut la dragalasenii unde am avut parte de tot ce trebuie. Contact 8 On 9 Np 9 Locatie 9(zona onix) Rebeca 9 Gfe 9 200 cadoul pentru o ora Am fost un pic cam sceptic inainte sa ajung la ea din cauza recenziilor, dar nu pot sa ma plang de nimic, chiar m-am simtit bine. Again, raman la ideea ca avem de castigat daca nu suntem cu un bat infipt unde nu bate soarele, vorbim si ne comportam civilizat.
  4. Salutare, Am incercat sa ma vad cu domnisoara. Am sunat, 100/200. A ramas ca ne vedem intr-o ora (zona Coresi). Am ajuns cu 10 minute mai repede, dar am revenit cu telefonul cand se facea ora si mi-a spus ca ajunge la locatie in 15 minute. S-au facut 30 de minute si nimic. Am plecat, am savurat o cafea la mall si valea catre casa. Poate altii au avut mai mult noroc, eu nu m-am sincronizat cu ea. Cheers!
  5. Salutare, Am avut placerea de a ma intalni cu Rebeca. Scurt si la obiect: Contactat pe whatsapp, desi am incurcat-o cu programarile (din cauza mea), a fost calma si m-a inteles, bine ca am reusit sa ne vedem. Locatia undeva langa Coresi. Ai tot ce iti trebuie, nu e lux dar e chiar ok. Rebeca e fata draguta, vesela si poti socializa cu ea. Dupa sucul si tigara de cunoastere am trecut la dus si apoi la actiune. Nu au rost detaliile dar e important ca vrea sa te faca sa te simti bine. Daca o lasi pe ea sa faca treba are un stil energic foarte placut si sustinut. Rebeca 8-9 On 9 Np 9 Gfe 10 Locatie 8 300/ora
  6. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/garantez-100-reala/gf45h374g5ih7659e8g8dh0fde61g449.html (0762) 852 827 Salutare, poate confirma cineva ca a fost ok intalnirea cu aceasta fata? Multumesc!
  7. Salutare, A revenit Beatrice pe la noi si normal ca a trebuit sa ma vad cu ea din nou. Aceeasi experienta unica cu aceeasi fata frumoasa, delicata si implicata. Multumesc din nou si astept cu drag urmatoarea intalnire! Te pup Beatrice😘
  8. Salutare! Am reusit sa ma revad cu Beatrice. Aceeasi fata minunata si aceeasi experienta speciala ce te face sa revii cu siguranta. Te pup Beatrice si multumesc inca o data!
  9. Salutare, Am fost si eu la Ema. O fata faina, sociabila si glumeata. Programare facuta pe whatsapp usor. Am incurcat-o un pic dimineata( am rugat-o daca poate un pic mai repede) dar nu au fost probleme si a fost amabila. Am baut o cafea si am fumat apoi m-am dus la toaleta pentru refresh. Totul a decurs ok in dormitor, se implica si nu te grabeste. Multumesc pentru timpul petrecut impreuna Ema. Te pup
  10. Salutare! Am avut si eu placerea de a o cunoaste pe Beatrice ieri. Modalitate de contact apel + whatsapp. Totul a decurs cum trebuie ghidat de o voce amabila. Locatia este in Avantgarden Bartolomeu. Apartament frumos, muzica pe fundal de la televizor. In bucatarie se poate fuma. Baia curata, primesti prosop curat si papuci de casa. Dormitor cu pat mare, oglinzi intr-o parte (numai bune) si un ventilator care isi face treaba foarte bine sa nu mori din cauza caldurii. Beatrice este o fata frumoasa, inalta si o prezenta foarte placuta. Eu nu sunt foarte comunicativ de fel, dar impreuna cu ea pot sa zic ca m-am simtit alaturi de o prietena veche de genul "fuck buddies". Purta o lenjerie provocatoare, machiata frumos, un parfum discret si placut. Am ajuns la ea, am facut cunostinta, m-a invitat in bucatarie unde m-a servit cu apa si am fumat o tigara. Am discutat diverse apoi mi-a cerut banutii si m-am dus la baie pentru refresh. A fost si ea dupa mine. Ajunsi in dormitor am inceput cu sarutari foarte senzuale, cu atentie la toate zonele erogene. Preludiul a fost lung ceea ce mi-a placut foarte mult. Nu m-am simtit deloc grabit, totul mi s-a parut ca a decurs natural. Fara mofturi fara senzatie de plictiseala. Se implica, te face sa te simti dorit. Am ajuns la 69. Oralul protejat bine realizat. Accepta cuni, curata, epilata, fara mirosuri ciudate sau leziuni vizibile. Normal protejat, la fel de implicata, sarutari si tot ce trebuie. Dupa intimitati am fost la dus, am mai stat la o tigara si ne-am despartit ca 2 prieteni buni. Timpul petrecut impreuna: o ora Nu vad rostul notelor dar se pare ca sunt mandatory asa ca: Beatrice: trup si chip 9, gfe si experienta impreuna 9. OP 9 NP 9 Locatie 10 10 a fost castigat de anumite iubite, dar daca e sa notez strict in lumea damelor de companie este de 10 si ea cu totul. Este prima mea recenzie. Pentru mine a fost o experienta placuta care a meritat din plin si de aceea am scris-o. Eu consider ca si ei i-au placut momentele impreuna si am avut o conexiune buna, dar daca totul a fost doar un act nu am sesizat si oricum nu am nimic de reprosat. Cu atat mai mult, mi-a spus ca sunt ultimul client de ieri si totusi a avut starea sa faca totul ok. In final... daca nu sunteti badarani si aveti maniere, mergeti cu incredere pentru ca nu veti regreta. Te pup Beatrice si iti multumesc pentru timpul petrecut impreuna!
  11. Buna! La bv cand mai ajungi? Multumesc, o seara frumoasa!
  12. Buna! Cand mai ajungi prin bv? O zi frumoasa!
×
×
  • Creează nouă...