Sari la conținut

captain marvel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre captain marvel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

captain marvel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

77

Reputație

  1. lucrezi cu sute de caractere, vreau sa te inteleg pentru ca ai o aversiune iesita din comun fata de kiky77 care si el sufera de cateva afectiuni grave. Nu zic acum ca toti suntem sanatosi la cap, din punct de vedere clinic. Ce zici ? Vrei sa iesim in viata reala la o bere si nimic mai mult ?
  2. ce mai faci pustoaico ? tot langa mall vitan ? :girly
  3. kiky77 e la Sinaia, nu merg pana acolo si nu cred ca vine el in capitala pentru o sueta. Tu daca esti in capitala Romanie putem iesi, eu nu ma tem de nimeni decat de Dumnezeu in care cred pentru ca sunt crestin ortodox. Lasa clonele, te invit sa ma cunosti in viata reala, pentru mine acest forum are 0 valoare. Nu sufar de nimic, eu sunt psihiatru de meserie si am sute de pacienti in grija mea
  4. sunt cel mai imputernicit sa spune lucrurilor pe nume pentru ca inteleg cel mai bine firea umana
  5. unde mai esti acum ? Danemarca sau Suedia ? picon nu a iesit nici acum din provincie si incearca sa prinda un voucher de la primarie sa mearga la Sugivata
  6. Cred ca la ora asta esti mai obosit si se intelege. Ai avut o zi grea? putem iesi la o bere si vorbim mai multe. Ce zici ? Nu ai inteles intrebarea, intrebam a cui clona sunt ?
  7. cine e grasa asta urata ? Nici unghiile nu are facute :laugh2
  8. tot repeti la nesfarsit cuvinta clona , poti fi mai explicit si pune clona a cui ? mai era unul care se recomanda la curve drept picon si care sufera de clonofobie. Sf. Parinte Pipilica a spus si il cred ca exista tratament cu vagisan. Daca imi vorbesti frumos va pot prescrie la amandoi medicamentul !
  9. ai facut deja o nominalizare, asa o sa faci pentru restul membrilor de pe forum mai putin tine ?
×
×
  • Creează nouă...