Jump to content

monyca

Maistru Curvar
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 Reputatie Excelenta

6 Followers

About monyca

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

2,041 profile views
 1. Bună seara, multumesc frumos pt aprecieri, bnl 2020 nu o pot piti pe toată, deoarece ești cam dotat 🙂caut pizda free-lucrez, dar nu cred ca o sa fiu sâmbăta viitoare.
 2. Neatza, qcezar prefer mult mai discret, poza de pe publi este recenta.
 3. Mulțumesc frumos pt aprecieri, va pup. dovi23 îți mulțumesc frumos și tie🙂😆Dat fiind faptul, ca insiști de atâtea ori, ai scris în comentul acela tot pe acest topic! Nu poți sa suni o femeie de 10 ori, sa insiști atât de mult, pt ce, dc?Sunt atâtea femei, ma bucur mult ca ai aceasta impresie față de mine😆
 4. Bună Lucaventuri,sunt disponibila,ma suni și vorbimðŸ˜ðŸ˜…
 5. Kevin 001,eu ți-am spus cum prefer🙂îmi place mult mai discret, esențialul consta în pat, nu aici. Seara buna
 6. Bună kevin001, prefer sa vb la telefon.
 7. Va mulțumesc frumos pentru aprecieri.
 8. Bună dimineața, te înșeli dovi23, de obicei îmi respect programările.... Dar ce contează, cei care au fost la mine îmi știu felul meu de a fi și asta contează... Dar dc insiști atât, sunt destule femei!!! Nu îmi plac tipi insistenți!Iar eu nu sun, nu deranjez pe nimeni, chiar dacă nu a venit la programarea aceea!
 9. Răzvanh77 mulțumesc frumos, te pup.
 10. Bună Mihaitgv, seara nu lucrez. Aduuu22, hmmm... ciudat, oare dc nu răspund?De obicei știu cine a fost și cine nu, chiar te rog sa îmi trimiți un mesaj pe nr
 11. Bună Catutemil, prefer sa vorbesc la telefon.
 12. Bună, Scorp... nu sunt azi, de mâine. Ai fi putut sa ma suni sau sa îmi dai mesaj, știi ca îmi place sa stau mai pe la spate așa (nu ma refer la poziție) 😅Deci... te rog frumos, altădată sună-mă sau dă-mi mesaj, pup.
 13. Buna,Aduuu22 sigur că da.
×
×
 • Create New...