Jump to content

adi432

Serious Contributor
 • Posts

  971
 • Joined

 • Last visited

About adi432

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Ardeal Sibiu

Recent Profile Visitors

18,106 profile views

adi432's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

864

Reputation

 1. Corect ai dreptate doar suntem oameni
 2. Întotdeauna a avut modestia, printre multele sale calități.
 3. Respectul îi reciproc și ne bucuram ca ne vizitezi din nou în luna cadourilor, vei fi bine primită oricând chiar avem nevoie de fete precum iești tu.
 4. În seara asta am vizitat-o din nou pe aceasta minunata fată. Contact pe watap ușor de utilizat stabilit ora respectă de ambele părți. Despre Rebe ce aș mai putea eu să spun decât că îi sceas fată frumoasă isteață dezinvoltă cu servicii super calitate, cred că nu are rost să mai comentez pentru că părerea mea despre Rebe o cunoașteți ,din punctul meu de vedere Rebe îi escortă de top oriunde va merge, mai rar găsești o fată care știe sa se facă plăcută și să se respecte cum îi ia. O recomand cu încredere oricând cu multă încredere. Note se știe că îi de 10 cu multe stele la toate capitolele. Te pup Rebe și abea aștept să ne revedem cu bine, cu tine îi o reală plăcere să te vizitez.
 5. O asta da veste bună se reîntoarce copilul rătăcitor, tu oricând vei fi bine primită doar aici iești top bine meritat sper să te convingem să rămâi çât mai mult la noi.
 6. Iești superbă abea aștept să ne revedem
 7. Sa lăsat de meserie o găsești în Austria
 8. Azi am avut plăcerea de a o cunoaște și eu pe Lora. Contact simplu și ușor pe watap răspuns prompt stabilit ora și locația. Despre Lora ce aș putea să spun, ieste o fată bruneta slim, destul de înaltă, seamănă cu Carina, o fată dezinvoltă frumușică dacă o întâlnești pe stradă cu siguranță întorci capul, isteață vă las pe voi să descoperiți toate calitățile fetei. După o poveste un pahar de apa și dusul de reîmprospătare am trecut la treburi serioase, am început cu un oral destul de bine executat de Lora, după care pus anvelopa pe junior și am schimbat câteva poziti, finalizat glorios, după o poveste o apă și am plecat super mulțumit de la Lora. Ca și note.. Aspect 9,5 înaltă, slim, drăguță, sâni micuți dar faini ai cu ce te juca. Igienă 10 fără comentarii. ON 9,5,Cu atenție și la vecini umed destul de bine. NP.9,5 cu inplicare, atitudine îi acolo,se mișcă ok GFE 9. Locație 9 știți ap din Avangarden FK nu punctez. De recomandat da oricând cu multă încredere, chiar merită eu unul am plecat super mulțumit de la ia. Te pup Lora și să ne vedem cu bine data viitoare, data viitoare îți dau 10 pentru azi per total 9,5.
 9. O găsești pe la Brașov am vorbit eu cu ia pe public
 10. Da da păcat că sa lăsat iera o fată faină și cu potențial, am fost la ia de vreo câteva ori avea servicii bune și foarte lipicioasă știa să se facă plăcută și avea mult bun simț.
 11. Probabil te referi la Alina fosta colega a lui Ada, sa lăsat din 2019.
 12. Și eu îți doresc La mulți ani frumoși și sănătoși și să ai parte de tot ce îți dorești tu și abea aștept să te cunosc și eu, scuze pentru întârziere da mere 10 zile înainte și 10 după 😂😂❤️😍💋
 13. Dacă nu ai poză la watap nu îți răspunde și nui scrii până când poate să-ți scrie
×
×
 • Create New...