Sari la conținut

dutymah

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dutymah

  1. Într-o zi așa tomnatica de decembrie, neavând noroc sa raspunda la telefon vreo escortă, am sunat la nr de masaj erotic din public, neștiind că este vb de un salon. Oricum, fiind si la prima experiență la un salon de masaj, consider că a fost o aventură mișto. Programare prin telefon. Tariful mi s-a comunicat 100 de romi la juma de oră, si 15o la oră, până la 6 seara. Am ajuns la locația cunoscută ca strada cu nume de dată după ora 5, înainte de ora 6 seara. Am achitat pt o oră 15o de roni, am făcut dusch si in cameră am avut norocul unei companii atrăgătoare, Eliza, care mi-a făcut un masaj de relaxare, eu intins pe burtă, după ca masajul pe spate, masajul 'erotic' . A fost ok, cu body masaj, și cu mâna, mă rog, cum se face. Mi-a lăsat o impresie bună per total, cred că voi reveni. Nu dau note fiindcă nu am termen de comparație, nu am mai vizitat saloane de acest gen.
  2. Experiența ok cu Andreea, programare prin WhatsApp, respectată la fix. Poate am ales eu o oră la care a fost aglomerat in Prima Nufarul, altfel locația este bună, bloc nou, nu poți reproșa nimic. Am optat pentru o oră, deși la programare am zis că vreau să stau doar pt o finalizare, dar când am văzut-o m-am răzgândit și am plătit 250 lei pt o oră. Dus înainte de acțiune: baia curată, cu gel de duș și prosop curat. Nu sunt neaparat fan sani mari, dar e ok să ai pe ce să pui mâinile. La Andreea chiar ai, pozele sunt reale. Atitudine bună, nu m-a grăbit, am schimbat câteva poziții și la final am fost servit cu o sticlă cu apă. Note: locație 10, aspect 9, np 9, gfe 9, raport preț calitate bun, de recomandat: da, de revenit, cred că da.
  3. M-am întors la Rebeca pt o altă partidă. Fata a respectat programarea, a fost ok, halat 100 lei op, np, achitat înainte de începerea acțiunii. Oral fb, nota 10, normal bun, nota 9,gfe nota 9, fără fk, locația de nota 10 pt mine, onestilor e super ok. De revenit, da!
  4. Încurajat de recenziile de aici, am vizitat-o pe Rebeca. Am stabilit întâlnirea prin telefon, am ajuns puțin mai devreme, cu vreo 15 minute, m-a primit și mi-a prezentat-o și pe colega ei,Gabriela. Am optat pt un număr, fiind umpic grăbit. Prestația Rebecai a fost bună, oral foarte bun, trecut la LOT, doggy, si terminat cu missionary. Am întrebat dacă mai pot trece sâmbătă, a zis că nu știe dacă rămâne până sâmbătă. Notele: Oral: nota 9, normal: nota 9, gfe: nota 9, locația: nota 10. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...