Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

dutymah

Curvar Ucenic
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Reputatie Neutra

About dutymah

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Oradea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Într-o zi așa tomnatica de decembrie, neavând noroc sa raspunda la telefon vreo escortă, am sunat la nr de masaj erotic din public, neștiind că este vb de un salon. Oricum, fiind si la prima experiență la un salon de masaj, consider că a fost o aventură mișto. Programare prin telefon. Tariful mi s-a comunicat 100 de romi la juma de oră, si 15o la oră, până la 6 seara. Am ajuns la locația cunoscută ca strada cu nume de dată după ora 5, înainte de ora 6 seara. Am achitat pt o oră 15o de roni, am făcut dusch si in cameră am avut norocul unei companii atrăgătoare, Eliza, care
 2. Experiența ok cu Andreea, programare prin WhatsApp, respectată la fix. Poate am ales eu o oră la care a fost aglomerat in Prima Nufarul, altfel locația este bună, bloc nou, nu poți reproșa nimic. Am optat pentru o oră, deși la programare am zis că vreau să stau doar pt o finalizare, dar când am văzut-o m-am răzgândit și am plătit 250 lei pt o oră. Dus înainte de acțiune: baia curată, cu gel de duș și prosop curat. Nu sunt neaparat fan sani mari, dar e ok să ai pe ce să pui mâinile. La Andreea chiar ai, pozele sunt reale. Atitudine bună, nu m-a grăbit, am schimbat câteva poziții și la final am
 3. M-am întors la Rebeca pt o altă partidă. Fata a respectat programarea, a fost ok, halat 100 lei op, np, achitat înainte de începerea acțiunii. Oral fb, nota 10, normal bun, nota 9,gfe nota 9, fără fk, locația de nota 10 pt mine, onestilor e super ok. De revenit, da!
 4. Încurajat de recenziile de aici, am vizitat-o pe Rebeca. Am stabilit întâlnirea prin telefon, am ajuns puțin mai devreme, cu vreo 15 minute, m-a primit și mi-a prezentat-o și pe colega ei,Gabriela. Am optat pt un număr, fiind umpic grăbit. Prestația Rebecai a fost bună, oral foarte bun, trecut la LOT, doggy, si terminat cu missionary. Am întrebat dacă mai pot trece sâmbătă, a zis că nu știe dacă rămâne până sâmbătă. Notele: Oral: nota 9, normal: nota 9, gfe: nota 9, locația: nota 10. Multumesc.
×
×
 • Create New...