Sari la conținut

ben1991

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ben1991

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Târgu-Mures

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ben1991's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputație

  1. Super, multumesc mult si astept si alte recomandari!
  2. Multumesc pentru recomandare, sper sa fie disponibile. Cum le pot contacta/ sa le vad anuntul si oferta? Merci mult inca odata!
  3. P. S. As fii recunoscator si pentru recomandari din partea domnilor daca au vizitat tinere din Mures si au avut parte de o experience placuta ce ar dori sa impartaseasca. O seara placuta tuturor!
  4. Salut, sunt nou pe grup si voi vizita Târgu-Mures in Septembrie. Sunt un domn tanar de 30 de ani, caut o fata, domnisoara sa petrecem putin timp impreuna (o finalizare sau o ora) Ofer 100-200 lei pe finalizare, putem negocia la pret, e vorba de o singura intalnire in Septembrie, la domnisoara acasa. Daca esti o fata tanara, pana in 25 de ani, nu te deranjeaza sa te intalnesti cu cineva de 30 de ani (stiu varsta mai batrana e criteriu pentru unele fete) posteaza aici poze cu tine sau anuntul si detaliile de contact - preferabil Instagram sau Snapchat deoarece nu stau in Romania deci nu te pot suna deocamdata sa stabilim toate detaliile. Sunt deschis si pentru joc pe snapchat contra cost daca vrei sa faci niste bani extra. Scuze pentru textul posibil greu de inteles, nu vorbesc romana foarte des. Contact pe privat pentru detalii va-rog. Multumesc, Ben.
  5. Dupa cum spune si titlul, caut fata din Mures, cine e disponibila maine seara. Va rog sa lasati detalii de contact
  6. Buna, e vreo fata/ domnisoara, cine e libera miercuri seara? Un numar rapid, doar oral, protejat sau nu, ofer intre 150 - 200 de lei pentru timpul dumneavoasta. Cine e interesata sa ma contacteze!
  7. ben1991

    Recomandari?

    Multumesc, din cate vad nu mai presteaza servicii domnisoara in oras.
  8. Buna, as dori o intalnire daca se poate, saptamana viitoare daca tot vei fi in Mures. Exista cumva alta modalitate de contact in afara de numarul de telefon? Multumesc!
  9. Buna, saptamana ce vine, veti fi tot prin Mures? As vrea sa ne vedem daca e posibil. Exista alta modalitate de contact in afara de numar de telefon? Multumesc!
  10. ben1991

    Recomandari?

    Salut, as vrea si eu o recomandare. In cateva zile am drum in Targu Mures, pentru o zi, si caut o domnisoara, pentru un oral de neuitat. Intrebarea mea este, pe cine recomandati din propria experienta sau daca domnisoarele se recomanda a fi bune in ceea ce caut eu, si mai bine. De preferat zona centrala, dar nu e necesar. Ofer in jur de 150-200 lei pe finalizare. Sper ca am postat corect. Multumesc!
  11. ben1991

    Recomandari?

    Salut, Vin saptamana viitoare in Targu Mures, si as dori sa vizitez o fata in zona centrala de preferat,dar nu necesar. Intrebarea mea este, pe cine ati recomanda, cine da oral bun dupa opinia voasta? Astept oferte/ recomandari in jur la 150-200 ron pe finalizare. Sper ca e bine postul asa. Si fete pot scrie daca se recomanda a fie bune pentru ce am eu nevoie. Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...