Sari la conținut

shlong

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre shlong

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

shlong's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Mie la ultima vizita mi-a lasat impresia de fast fuck. Am stat mai mult de vb si in dus decat in pat. Poate mai zic si altii parerile lor.
  2. Presupun ca inca nu stie nimeni nimic?
  3. Sper ca nu s-a lasat. Fata era bestiala
  4. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/aisha-asiatica-reala-drumul-taberei/f1dg3hi1950i75ii144eieg3hgd4i194.html E asiatica, vorbește doar engleza, 300 ron 1h cu 1 din si masaj sau 400 cu 2 din. Eu inca n-am ajuns
  5. Mie mi-a dat mesaj ca si-a schimbat nr. dar eram cu radarul si am dat delete fara sa imi dau seama ca e ea. Era ceva cu 183 la sfarsit.
  6. Il vreau si eu. Imi poti da PM? Thx
  7. Salutare tuturor, Azi am ajuns si eu in sfarsit la Miky. Facut programare, ajuns la locatie la ora stabilită. Am parcat la Lidl si de acolo m-a ghidat ea. Am luat 2 h. Nu sunt genul sa intru in detalii despre act dar pot sa va las notele astea: - EA - pustoaica perversa dar poate fi si tandra, la aspect nu dau note pentru ca e subiectiv dar pot spune ca e pe gustul meu si pozele nu ii fac dreptate. Cam tacuta dar in rest ok - 9 - ON - deep, multa saliva, priviri perverse, tandra - 9 - NP - am incercat diferite pozitii. Stramta, foarte placuta, se uda natural si lipicioasa in timpul actului - 9 - AP - Stramta, pare ca ii place, recomand si clar voi reveni numai pentru asta.
  8. shlong

    Latinoamerica

    Un nr de tel sau alte detalii?
×
×
  • Creează nouă...