Jump to content

thebadtouch

Curvar Ucenic
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Reputatie Neutra

About thebadtouch

 • Rank
  Curvar Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iar in acesti 10 ani de cand o arde prin Bistrita nu a recomandat-o nimeni, cu exceptia, bineinteles, a pestisorului under cover. Sincer nu cred ca ai avea ceva de pierdut daca mai cauti in continuare.
 2. S-au gandit c-ar fi bine sa fie si o femeie
 3. Salutare confrati. Am bifat-o si eu pe aceasta Ana, zilele trecute. Cu parere de rau, dar nu o pot incadra la experientele pozitive. Nu aveam de gand sa-i fac recenzie, dar cum vad ca nu sunt singurul nemultumit, am zis ca e mai bine pentru utilizatorii acestui forum sa aiba parte de aprecieri obiective. Lucrurile au decurs in felul urmator. Am facut programare prin telefon, ajung la locatie, cadem de comun acord la un serviciu de 30 de minute cu ON. Decartez 150 de lei si trecem la actiune. Din start vrea sa puna guma pe scula. Îi amintesc faptul ca am platit ON, se conformeaza si se apu
 4. Buna seara prieteni. Am vizitat-o si eu pe Sara zilele trecute. Sincer, nu cred ca Bistrita a avut parte de asa ceva pana acum. Fata tradeaza simpatie din momentul in care raspunde la telefon. Arata chiar mai bine decat in poze, atitudine si comportament super ok. Nu accepta cim, dar face oralul de vis, iar la np se misca bine. Parea mea e ca merita vizitata.
 5. Am vizitat-o si eu pe Natasha. Oralul merita toti banii. Se vede ca-i place. Face si cim. Cu siguranta o sa mai trec pe la dansa.
 6. Si-a incetat activitatea maestra justlove? Se maibstie ceva de ea?
×
×
 • Create New...