Sari la conținut

thebadtouch

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de thebadtouch

  1. Buna ziua stimati sogori. Ieri am avut ocazia sa o vizitez pe Diana. Din lipsa de timp nu o sa detaliez intalnirea, dar cu siguranta o sa revin de cate ori am ocazia. Se lauda cu un aspect de nota 10+, fata are forme perfecte si prestatia e pe masura.
  2. Ar fi cel putin la fel de util un top al fetelor care activeaza in Bistrita.
  3. Iar in acesti 10 ani de cand o arde prin Bistrita nu a recomandat-o nimeni, cu exceptia, bineinteles, a pestisorului under cover. Sincer nu cred ca ai avea ceva de pierdut daca mai cauti in continuare.
  4. S-au gandit c-ar fi bine sa fie si o femeie
  5. Salutare confrati. Am bifat-o si eu pe aceasta Ana, zilele trecute. Cu parere de rau, dar nu o pot incadra la experientele pozitive. Nu aveam de gand sa-i fac recenzie, dar cum vad ca nu sunt singurul nemultumit, am zis ca e mai bine pentru utilizatorii acestui forum sa aiba parte de aprecieri obiective. Lucrurile au decurs in felul urmator. Am facut programare prin telefon, ajung la locatie, cadem de comun acord la un serviciu de 30 de minute cu ON. Decartez 150 de lei si trecem la actiune. Din start vrea sa puna guma pe scula. Îi amintesc faptul ca am platit ON, se conformeaza si se apuca de treaba. Un oral mecanic, fara tehnici, lasa de dorit din punctul meu de vedere, m-a lasat cam rece asa ca îi spun sa puna guma si sa trecem la np. Îi sugerez sa inceapa ea deasupra dar imi spune ca nu se poate pentru ca o dor picioarele, asa ca trec eu si incep sa pompez. Ea statea pe spate, nemiscata, dadea impresia ca e prima data cand face asta. Implicare zero. Din cand in cand arunca o privire la telefon. Schimbam pozitia, o pun capra, moment in care ia telefonul in mana si citeste mesaje. Imi aminteste ca mai am 15 minute, fara sa observe ca am si eu ceas pe mana. Dupa exact 3 minute imi spune ca mi-a expirat timpul. In acel moment mi-a disparut orice chef de interactiune. Am sarit din pat, m-am imbracat si am plecat. Nu stiu daca isi au sens calificativele, din punctul meu de vedere fata e corigenta. Ca aspect, fundul e interesant pentru cei care nu vor slim, la piept nu sta rau, si la fata ai sanse sa vezi exemplare mai reusite pe centura. De revenit, categoric NU. Mi-a trecut prin cap s-o vizitez pe colega ei Simona, dar am vazut ca nici ea nu exceleaza la recenzii. Asteptam pe la Bistrita si fete interesate sa faca treaba buna. O zi cat mai buna si bafta la futut!
  6. Buna seara prieteni. Am vizitat-o si eu pe Sara zilele trecute. Sincer, nu cred ca Bistrita a avut parte de asa ceva pana acum. Fata tradeaza simpatie din momentul in care raspunde la telefon. Arata chiar mai bine decat in poze, atitudine si comportament super ok. Nu accepta cim, dar face oralul de vis, iar la np se misca bine. Parea mea e ca merita vizitata.
  7. Am vizitat-o si eu pe Natasha. Oralul merita toti banii. Se vede ca-i place. Face si cim. Cu siguranta o sa mai trec pe la dansa.
  8. Si-a incetat activitatea maestra justlove? Se maibstie ceva de ea?
×
×
  • Creează nouă...