Sari la conținut

crazyangelx

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crazyangelx

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

crazyangelx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Am fost si eu la Ramona , e prietenoasa daca sti sa vorbesti cu ea , la anal te lasa sa dai in ea cat vrei , in pizda la inceput e destul de stramta , nu comentează in nicio pozitie . Face decat finalizare orala , desi mi-ar fi plăcut sa inghita sperma , poate pe viitor ar putea sa includa in "pachet" si chestia asta .
  2. Bună , Ramona Faci si COF , CIM ? Te sarut ! 😍
  3. Sau "Amenzi"? Eu zic sa lasi fututul si sa pui mana pe o carte daca tot esti izolat la domiciliu.
  4. Anunturi gasesti, evita locatia L3/D fiindca sunt 3-4 fete acolo si nu intelegi cu cine vorbesti si cand te intalnesti cu una din ele, mare teapa! Deoarece nu este ce trebuie, evita acel "cuib", chiar la un momentdat erau niste babe acolo care pretindeau ca sunt escorte, jur ca una avea peste 50 de ani si mai avea curajul sa ceara 50 de lei ca cica "Sunt matura, am experienta si te fac bine" Daca vrei fata serioasa iti dau un numar, suni si te rezolva, pe mine ma lasa la 100 lei pe 2 finalizari, cred ca are vreo 30 de ani, dar se tine bine, mi se pare ca statea langa pensiunea modern la un bloc mai in spate, r9 sau u5 nu mai tin minte. 0747 470 244 si spor la futut, astept parerea ta despre ea dupa ce o incerci!
  5. Accepti și cunoscuți? Te știu de la țară.
  6. Tarfa asta face figuri pe banii noștri, colegule? Pe bune, chiar atat de umili am ajuns noi barbatii sa vrem sa futem o tarfa cu drepturi, sa incercam sa o "abordam" si apoi mai trebuie s-o si platim. Va urez spor la futut femei frumoase si fara "bășini" in cap precum bolnava asta mintala.
  7. Pe bruneta aceea mai tinerica o gasesti seara in general pe la ora 18-19, am negociat pentru 50 de lei oralul protejat fiindca neprotejat nu face, il face destul de bine dar se grabeste. Daca vrei neprotejat o gasesti pe fata aia care sta langa un magazin dupa en-gros, te lasa sa te si termini in gurita ei si sa inghita, cred ca o gasesti pana la ora 17. Spor la futut, alte fete mai frumoase nu sunt, daca mai stie cineva de Andreea de la royal parksa ne spuna si noua,n-am mai vazut-o de vre-o luna.
  8. Nici eu nu o cunosc pe Silvia, presupun ca era fata aia slaba care statea pe langa parcarea aia la "Drumetul". Pe Andreea de la royal park nu prea am vazut-o zilele astea. In schimb sta o fata bruneta mai plinuta vis a vis de peco in curba langa en-gros, are prestatie bunicica, nu te grăbește si cere putin, 20-30 de lei, am convins-o sa imi faca oral cu 2 finalizari neprotejat cu 50 de lei, te lasa sa iti dau drumul in gura ei si sa inghita. Am mai vazut o fata fix dupa bilfurcatia aia spre matrite pe partea dreapta dar nu mi s-a parut foarte interesanta, are figuri pe 2 lei si e urata cu spume. Spor la futut! Daca aveti numarul lui Andreea de la royal sa mi-l dati si mie!
×
×
  • Creează nouă...