Sari la conținut

ssorin123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ssorin123

  1. Vizitat astăzi..o fata bruneta,cu parul lung și foarte drăguță la chip Tatuaje care o fac sa arate sexi,un posterior frumos,tare,buze mari...chiar este ce trebuie ON deep,saliva cu CIM și aici la fel totul foarte bine NP poziția pe la spate,da contre, mi a dat impresia ca s a simțit bine Per total o experienta reușită,părerea mea este ca merita sa o vizitezi cel puțin odată!!! Spor ❤
  2. Vizitat astăzi fata din anunț Locație accesibila,loc de parcare ușor de găsit,apartament mare și frumos! Ea este o fata drăguță la chip, fund foarte mișto, sâni micuți dar ok Am stat doar pt OP și finalizare corporala, raport calitate-pret este o alegere foarte bună Bafta!
  3. Vizitata in seara asta posesoara topicului, nu am mai lăsat recenzii asa ca nu ma pricep prea bine Este o fata frumușică cu bun simt, o voce foarte drăguță. Eu zic ca dacă o vizitați nu veți regreta Locație - 8, apartament destul de măricel din ce am văzut Fata - 8-9, este inaltuță, aspect fizic plăcut OP - 9.5, am ales OP foarte mișto făcut,deep,cu saliva,tot ce trebuie NP - nu am mai putut eu Spor la treaba !
  4. Sunt escorte care accepta a se filma actul sexual ? În special oralul 🤔
×
×
  • Creează nouă...