Jump to content

badidol

Maistru Curvar
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Reputatie Neutra

About badidol

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Îți mulțumesc din suflet, ținem legătura. Mersi mult și te pup dulce. Luna viitoare ajung și la voi
 2. te pup dulce și îți doresc însănătoșire grabnică și tot binele din lume!!!!!! Eu de acuma încolo nu îți mai răspund la provicarile tale aiurite!!
 3. Nu știu ce ai cu mine, nu ne cunoaștem, și nici nu as vrea sa cunosc o persoana ca tine,bolnava psihic... Atâta timp cât nu ma cunoști și lași comentarii aiurea nu mai am ce sa spun. Te rog frumos sa iti vzi de treaba ta!!!!
 4. Da, mulțumesc universului ca am creier și pot si am învățat atâtea limbi... Ori cine poate dacă își dorește cu adevărat si vrea sa învețe vreo limba. Ca e germana ca e italiana, ca e spaniola ca e franceza ca e lituaniana, ca e engleza, ca e romana, ca e ungurește ca e japoneza... Trebuie sa iti dorești cu adevărat dulceață me
 5. Membri siteului au pus fotografiile de pe pub 24, nu eu dragul meiu
 6. daca te interesa cu adevarat numele meu te uitai pe fotografi pentru ca scrie destul de mare pe ele. iar daca ai problele cu ochisorii imi pare rau pentru tine sau cu capul..................... nu confunda mafra cu ambalajul, ca sa fie totul bine!!!!!!!!!!!!
 7. https://ibb.co/72NFjMG https://ibb.co/kxXds5q https://ibb.co/Lt4VMhC https://ibb.co/dtvKKTW
 8. Salutare dragilor!!!! Ajunsa de putin timp in Oradea va astept sa ne facem de cap!!!Garantez revenirea!!!! Sunt o blonda cu stil si plina de energie,am 26 de ani,1,74 m si 54 de kg din Lituania,vorbesc limba romana,i speak english,parlo italiano,Ich spreche Deutsch,kalbu lietuviškai naturala!!!Ador ceea ce fac,am experienta in domeniul si abia astept sa va dovedesc!Vreau sa iti satisfac fanteziile pe care le ai și altele noi pe care te voi face sa le descoperi ducandu-te in extaz maxim. Doar o întâlnire ne desparte. Pentru orice nelamurire ma puteti contacta la numarul de telefon 075819559
×
×
 • Create New...