Sari la conținut

oldface

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre oldface

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

oldface's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Când am scris ca tocmai ce am plecat de la ea eram ironic, pentru asta erau și emoticoanele..... Culmea este ca ea nu zice nimic, in 20-30 de minute și-a schimbat și poza de la WhatsApp, dar deja sunt acuzat de recenzie falsă 😊😊😊 Ar trebui sa între ea, nu “cavalerii†care au sărit să o apere, și sa spună dacă ne-am văzut la 18 sau nu. Nu am niciun interes să o denigrez, doar că așa s-a întâmplat.
  2. Tocmai ce am plecat de la ea ..... 😉😉 Am contactat-o pe WhatsApp ieri, nu a mai avut loc, am lăsat-o pentru azi. Discutat dimineata, stabilit pentru ora 18, ajung la locație, sun, trimit mesaj, ...... Eva nimic. După 10 minute sun iar, nimic. La și 15 mai încerc, poate-poate, același răspuns, adică nimic. Să înțeleg că are atâtea programări ..... Păcat, degeaba arați bine dacă așa îți tratezi clienții . Note ...... fără De revenit ..... sigur NU
  3. Am vizitat-o de câteva ori, amabilă, o suge bine și stă cum o pui. Ultima dată am fost acum vreun an și jumătate. Ca și minus cred că nu are deloc sâni.
×
×
  • Creează nouă...