Jump to content

boris94

Maistru Curvar
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Utilizator De Incredere

About boris94

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Brașov

Recent Profile Visitors

139 profile views
 1. Crăciun fericit, sărbători fericite tuturor! Poți dovedi ceva la spusele tale împotriva mea?
 2. Bună seara și la mulți ani români! Nu mă lungesc cu recenzia să nu devina material pentru unii 😂😂! Programat cu o zi înainte, respectate de ambele părți! Ajuns în fața uși ma așteaptă o domnișoară extraordinar îmbrăcată în craciunita, că doar tot suntem în pragul sărbătorilor!Invitat la un suc, țigară să mai povestim! Trecut pe la dus(găsești tot ce ai nevoie), apoi trecut în dormitor, fiind a doua noastră întâlnire a decurs mult mai bine decât mă așteptam! Nu detaliez cele întâmplate, vă las pe voi sa descoperiți! Atât vă pot spune ca merită!!! Notele sunt următoarele: Locație 8/9 Alin
 3. Fiecare decide singur ce face cu bani lui! Nu înțeleg o treabă! De ce se găsesc unii sa comenteze fără rost! Eu mi-am exprimat opinia și trăirea! Și cu asta am încheiat sa dau explicați, nu am cui ‍♂‍♂‍♂
 4. Scuză-mă de exprimare, da sunt bărbat! Eu consider ca sunt matur, mereu ai de învățat pentru a progresa și a te maturiza și mai complex, dacă înțelegi ce vrea sa zic! În legătură cu defectele, toți avem, mai multe sau mai puține! Sunt de acord cu tine, sa te iubești pe tine apoi pe restul, dar pentru mine contează mult și familia, au un cuvânt de spus, eu decid dacă să-l accept sau nu! Sper să înțelegi ce am vrut sa expun! O seara făină!
 5. Aprob ca Romani trăiește încă în ev mediu, dar asta nu înseamă ca trăim toți! Adevărat ca părinți mei de exemplu nu ar accepta o excorta(nu trebuie sa afle), până la urmă trebuie să se împace cu ideea! Dacă ar fi 20% din populația țări, cu o gândire mai deschisa, cu siguranță am fii mult mai sus decât suntem acuma! Cat timp exista media nu se va schimba nimic în mentalitate, poate peste sute de ani‍♂‍♂! Eee vezi asta e o problema" Nu as suporta ideea asta : sa știu ce a făcut. Mi-ar fi frica tot timpul ca as putea afla ca se arde iarăși..." crezi ca o femeie civila nu te poate arde... Civila t
 6. Hmmm.... Pe scurt, femeia are al șaselea simț poate ai bărbatu, o femeie își poate da seama dacă va fi tratată cu respect prin putina conversație cu asa zis clientu, care îl poate refuza politicos dacă pare suspect! În legătură cu ce beneficiu ai avea, ai face banii mai ușor și apoi ai putea investi pentru un trai mai mult decât decent și a putea călători prin lume! Acuma o să-mi zici ca profit de dansa! Nu profit atâta timp cât gândim la fel și știm ce vrem pe viitor! Eu așa as vedea lucrurile, e strict părerea mea!
 7. De ce nu? Adică poate face meseria în continuare cât timp tu ai habar, ca se întâlnește cu oamenii cu respect și care o tratează ca atare. Plus ar fii un plus evident bani mai ușor obținuți. Ma aștept sa primesc hait, dar eu am o gândire mai nebuna . Sa nu se înțeleagă greșit, nu as profita de asta, pur și simplu ar fi un beneficiu. Asta e părerea mea strictă . Mai bine sa știu ca face asta și e și profitabil decât sa fiu înșelat.
 8. Zona o poți afla doar de la Alina, sa zicem ca nu vrea să o facă public! Mulțumesc de înțelegere. O zi faina
 9. Salutare futăcioși ai acestui forum, va rog să mă scuzați de stângăcia mea în a le scriaului🤦â€â™‚ï¸, obosit de la dânsa încercând sa ma revigorez cu ce îmi place mie😇 (Alina știe ce)! Unii dintre voi o să vă dați seama și de ceðŸ˜! Am să vă împărtășesc întâlnirea mea cu Alina. Nu o să dau foarte multe detalii despre ce s-a întâmplat în dormitor🤭, unele trăiri nu se spun🤫. Modul de contact a fost prin whatsapp📱, doamna fiind foarte selectivă, dar am ajuns să înțeleg și de ce(un pont, fiți gentleman, fiți respectuoși și demonstrați ca aveți cei 7 ani de acasă). Revenind am fost s
 10. ÃŽți mulțumesc Bryanna pentru această seară minunata😘. O să fiu scurt și la obiect cu aceasta recenzie, nu ma prea descurc la așa ceva🤔. Am avut parte de un ON demențialðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ nu pot explica în cuvinte ce senzație extraordinară am avut, NP unul foarte bun, gemea de numa numa 🤣🤣🤣 🙈asta dacă a fost pe bune, am rămas puțin surprins! Restul prefer sa rămână între noi! Fata merită și sper sa revină cât mai curând pe la Brașov🥰! Ca și note 10+! Te pup Bryanna și îți doresc o seară frumoasă 😘😘😘!
 11. Nu are nici o treaba una cu alta. Pozele din ce ai pus tu nu sunt reale plus nr de telefon e diferit.
 12. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras-fac-si-deplasari/63e3314453707799d44f7238deh084d1.html Merita încercată!! O fată frumoasă, druguta. 1.65 înălțimea, sâni medi. E noua în domeniu asa ca luați-o usor😂😂, dar le are. Eu o sa dau direct note fără sa expun întâmplarea. On-9 Np-9 Nu prea știu eu ce sa va mai zic, poate ma mai ajutați voi cu vreo recenzie după ce treceți pe la ea. Era sa uit 300h. ÃŽmi cer scuze, nu prea le am cu exprimarea!
 13. Trecem direct la subiect nu le prea am eu cu recenziile. Aspect fizic 10-pe placul meu! Igiena-10 foarte curata Atitudine-10 a reusit sa ma scoata din starea de stres si nervi (dupa o zi proasta) Oral-9 bine executat! Normal-9 se implică! De revenit, cu siguranță(are ceva a parte ce ma atrage, asta find si prima mea recenzie) Sa nu uit 200 amenda o oră, per total am stat mai mult de o ora!
×
×
 • Create New...