Sari la conținut

manuela28

Neverificata
  • Număr conținut

    157
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de manuela28

  1. Dragă telefonul merge sună raspund nu stiu ce să-ți zic azi nu am iesit nicăieri probabil esti blocat sau nu stiu
  2. Imi pare rău, telefoanele de,, servici" raman acasă când eu am treabă si de multe ori închise. Nu raspund la mesaje pentru ca le vad tz .
  3. O fac pe lovele ca nu pot gratis, ca nu vreau ,dar nu sunt in stadiul disperării sa fac orice pentru bani ,să-mi înșir lista de servicii si preturi pt.etc etc.Viata e grea dar nu imposibilă.
  4. Nu mi-e foame de aia nu fac finalizare orală si in legatura cu prețul cine vrea si poate e ok cine nu ,asta e.Va pup .
  5. Ma găsiți după amiază de la 16.00 cel putin saptamana asta.150 finalizarea / 300 ora.
  6. Pentru cei ce vor sa ma viziteze saptamana asta ma găsiți după amiază .Va astept cu plăcere.
  7. Pozele sunt facute anul trecut in noiembrie.Sunt facute de mine in locația mea .O sa fac altele când o sa am timp .(macar sunt reale ,neretusate si multi dintre dumneavoastra ma cunosc)
  8. Nesimțit este cel nebăgat în seamă, deci nu stiu cine-i nesimțit in cazul asta?(cred ca ai tu creierul nud)
  9. Buna dimineata!!!Pe vremea asta se numără banii sau se fac copii.Bani nu avem ,copii numai facem dar facem nebunii!!!!!!(p.s.nu citesc si nu raspund la mesaje).O zi buna!!!!
  10. Bună! Cine se programează si nu își respectă programarea :BLOK. Cum eu imi respect clienții asa vreau si eu sa fiu respectată. Multumesc!
  11. Da .In fiecare zi dupa ora 14.00- 15.00
  12. Stiti numai sa faceti observații. Da ,stiu si matematica si gramatica .Avem tel. inteligente si câteodată o ia autocorectorul inainte si slava domnului ca există ca altfel nu stiu cum s-ar descurca unii !
  13. Buna ziua dragii mei!! Cine suna pentru masaj este masaj de relaxare ,nu Cand ajunge aici vrea si d-aia si d-aia in pretul de masaj .Ce se cere in plus se plătește în plus.Va pup ,o zi frumoasă!!!
  14. Preturi: 150/250.Masaj de relaxare 100.
  15. Program :de la 14.00 la 21.00
  16. Eu nu as fi comentat prețul .Tocmai din cauza asta s-au selectat clienții ceea ce am si vrut .Cine poate si isi permite bine.Cine nu ,piața e mare oferta la fel.Va doresc o saptamana frumoasă!
  17. Va pup si eu .! Va astept cu drag cand doriti ori pe masă ori in pat!😘😘😘
  18. Mda .Nu toată lumea ajunge la ,baba,,Si vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri.O zi buna va doresc!
  19. Buna dimineata!!! Va doresc un 1Mai cu bucurii ,Paste Fericit ! Sa ne auzim cu bine dupa sărbătorile pascale.
  20. Spre surprinderea ta uite ca rezist.Sarmul meu si bunul simt ma tine la suprafață, dar tu nu cunosti asa ceva.Nu te mai chinui degeaba .
  21. Pe bune!! Vii la escorte si stai cu masca pe față??? Nu am mai întâlnit asa ceva!
  22. Buna dimineata!!! Multe persoane ma intreaba locația si am decis să scriu aici.in spate la fosta ENERGIA din Baba Novac spre COMPOZITORILOR cartier nou blocuri noi USOR accesibilă din Baba Novac si discretă. O zi buna sa aveți!!!
  23. La mine nu vin cocalarii deci nici tu oricum tu cauti ieftin si prost ori daca se poate gratis.Nu am nevoie de parerea ta .Machedonul09.
×
×
  • Creează nouă...