Sari la conținut

_zazu_

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre _zazu_

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Belgravistan

Vizitatori Recenți Profil

331 citiri profil

_zazu_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputație

  1. Salutare! Zilele astea am trecut si eu a doua aoara pe la draguta Roxy. Modalitatea de contact a fost telefonic cu confirmare cu 30 min inainte. In locatie ma astepta Roxy o blonda frumoasa, intr-un body negru, am fost servit cu o sticla de apa si timp de o tigara am povestit una alta iar dupa dusul de rigoare ne-am retas in dormitor unde am inceput cu imbratisari, mangaieri, saruturi pe buze, pe corp, i-am luat eu sanii frumosi la sarutat dupa care a urmat un oral soft, cu atentie la oO dar nu foarte adanc. La normal ne-am sincronizat mult mai bine de data asta am schimbat misionar, doggy, pe la spate cu ea pe burta, si binenteles LOT unde se misca foarte bine, si i-am putut admira si saruta sanii frumosi iar presarat cu Fk te face sa te simti excelent. O intalnire reusita din nou cu aceasta mandra care sper sa stea cat mai mult pe la noi. Locatie: 10 ap nou, Prima Nufarul, baia cu de toate si prosop curat. Aspect: blonda draguta, slim&fit, sanii medii frumosi perfecti pt corpul ei, pt iubitorii de fete slim e exact ce recomanda medicul. On: 7.5 soft, are tehnica ei cu limba dar nu e prea adanc, acorda atentie si la oO. Np: 10 aici se implica, se misca bine, se umezeste natural, nu comenteaza la pozitii. Igiena: 10 nimic de obiectat. Gfe: 10 cum ziceau si alti colegi punctul forte, Fk, mangaieri, saruturi pe corp, te face sa te simti excelent in compania ei. Pret: 250/h. De revenit si de recomandat: Da
  2. _zazu_

    Fetele noastre

    Ba maestre, cateodata cand ies de la cate una si eu ma intreb acelasi lucru, dar ca sa-ti raspund punctual, dorinta de diversitate. In perioada asta cu localuri inchise, toata lumea mai mult prin case e mai greu si cu agatatul, dar daca tot esti bun la combinat, zic sa faci cumva sa o convingi sa ne faca o vizita si frumoasa din Mures(stii tu care). Legat de preturi, ca sunt unele care cer exagerat e adevarat, eu ma refeream in general la fetele frumoase, cu servicii de calitate si cu istoric in spate, adica cele de top, care si eu le-as vrea la 100/200 dar sunt acolo la 200/400, si chiar daca unii colegi au inceput sa se lege de preturile practicate de unele fete ajunse in oras, o fata care a practicat un pret prin alte orase din tara nu o sa vina si o sa scada pretul ca deh " e Oradea frate", dar se poate sa ocoleasca orasul tocmai datorita acestor practici. Cam asta am eu de spus pe subiect si tot cred ca sunt fete pt toate gusturile si toate buzunarele.
  3. O fata frumoasa cu care m-am simtit excelent saptamana asta din nou, te mai astept pe la noi gagicutzo.
  4. _zazu_

    Fetele noastre

    Vad ca sunteti multi mai in varsta pe aici care preferati milf-urile, foarte bine gusturile nu se discuta dar suntem si unii mai tineri care preferam fetele tinere frumoase. Criteriul principal ar trebuii sa fie calitatea nu pretul iar calitatea in cazul meu se rezuma in primul rand sa fie frumoasa, daca nu e pe gustul meu nu merg poate fi superlaudata, pe urma serviciile oferite ma fac sa revin sau nu dupa prima intalnire si pe urma vine pretul cerut, care daca imi convine merg sau nu. Piata face pretul, nici o fata nu baga mana in buzunar la nimeni, daca iti place si iti permiti mergi daca nu, nu. Eu unul prefer oricand o fata frumoasa si de calitate chiar daca la un pret mai ridicat, deci nu generalizati, fiecare avem gusturi diferite si e loc pt toate fetele.
  5. _zazu_

    Amy 0731586655

    Deoarece mi se facuse dor de fundul ala frumos al ei am ajuns si eu ieri din nou pe la Amy. Programarea a fost facuta prin sms si respectata de amandoi. Am fost intampinat ca si in ultimele poze intr-o lenjerie rosie si ciorapi negri, dc avea si o caciulita rosie sigur ziceam ca e asistenta mosului cum zicea colegu mai sus. Amy e o tanara frumoasa, naturala cu un corp bine proportionat cum se vede si in poze, inalta, pe tocuri chiar mai inalta decat mine dar fara ele are inaltimea ideala pt mine. Dupa ce am discutat un pic la un pahar cu apa si dupa un refresh la dush din partea mea ne-am retras in dormitor unde prestatia ei a fost peste cea din intanirea precedenta care a avut loc la inceput de octombrie. Am inceput cu mangaieri si sarutari pe gat, dupa care a urmat un ON soft, placut, cu multa saliva, iar la normal amschimbat cateva pozitii in care se implica si desi foloseste gel o simti foarte bine avand pizduta stramta si frumoasa, deasemenea geme bine poate un pic prea tare pt gustul meu. Per total o intalnire reusita ca si data trecuta plecand satisfacut de la ea. Locatie: 10 Prima Univ, ap nou, baia curata, prosop curat. Aspect: 9 frumoasa, bruneta, fund superb, sani frumosi, usor bronzata, inaltimea pe la 1.70 poate un picut peste. Igiena: 10 impecabila. ON: 8 soft, umed, placut dar mi-ar fi placut mai deep, totusi se vede un progres fata de data trecuta. NP: 9 se misca bine, se implica, piersicuta stramta, nu da contre, foloseste gel. Atitudine: 10 amabila, o fata cu mult bun simt, poate prea mult, m-am simtit foarte bine de cand am intrat pe usa pana am iesit. GFE: 8.5 am avut parte de pupacit constant pe timpul intalniri la final eram tot rosu pe gat de la rujul de pe buzele ei, astfel chiar si in lipsa FK-ului pot spune ca m-am simtit ca si cu prietena. Cadou: 250ron/1h platiti la final. De revenit: eu o sa revin cu siguranta. Sarbatori frumoase tuturor!
  6. Cred ca sa mai discutat de cateva ori chestia asta cu notele, fiecare are trairile lui chiar si cu prietena, sotia, azi poti sa ai o partida extraordinara iar peste 2 zile sa nu mai fie la acelasi nivel deoarece unul din parteneri nu mai are aceeasi dispozitie, ce sa mai vorbim atunci, cand sunt si persoane diferite, ce imi place mie s-ar putea ca tie sa nu-ti placa si invers oricat de obiectivi incercam sa fim fiecare, notele tot subiective vor fi. Ti-as fi zis sa nu ma crezi pe cuvant si sa mergi sa te convingi singur, dar din pacate avem printre noi niste badarani pt care a face sex inseamna a da ca surdu-n clopot nu conteaza ca raneste persoana din fata lui. Katja speram sa te atasezi de orasul nostru dar se pare ca nu e cazul, te pup si sper ca undeva, candva ne vom revedea.
  7. Salutare lume, Am ajuns si eu azi pe la Katja, programare pe wapp ieri, la ora dorita de mine, urmand sa ii scriu iar azi cu 1h inainte, pt confirmare ceea ce sa si intamplat. Ajung in zona Ared-urile din spate la Penny si dupa ce imi da adresa exacta ajung in fata usii si imi deschide usa o blondina frumoasa, miniona, in sutien, chilotei si ciorapi negri care ii scoteau in evidenta fundul si sanii superbi, foarte porno gagicuta. Sunt servit cu o apa la 0.5l si dupa ce mai povestim una alta ma cer la baie pentru un refresh. Dupa ce ies ne retragem in dormitor incepem din picioare cu mangaieri, saruturi pe corp, pe buze, scapam de sutien si chilotei, o sarut usor pe sani abdomen dupa care trece ea deasupra si incepe cu sarutari pana ajunge la junior si incepe un oral mai soft cerut de mine, umed cu schimbari de ritm, foarte bun iar dupa cateva minute o cer deasupra in LOT unde se misca al naibii de bine si ai o priveliste superba a sanilor, mai cate un sarut astfel ca mult timp nu am rezistat si am finalizat. In pauza dintre numere am avut parte de cateva minute de masaj foarte ok din partea ei. Incepem partea a doua din nou cu un oral foarte bun, dupa care am incercat mai multe pozitii intre care misionar, LOT unde din nou am avut parte de un calarit grozav dar nu a rezistat foarte mult, urmat de doggy cu contre din partea ei, efectiv patul se zgaltaia din toate incheieturile, dupa care am mai incercat tot pe la spate pe marginea patului, ne apropiam deja de finalul orei si nu ma terminasem, deja ma gandeam ca nu o sa termin, in ultima perioada termin destul de greu la numarul 2, dar Katja nu e de acord cu mine si ma ia gagica la un oral ca in 3 min maxim am explodat glorios in prezervativ. Contact: whatsapp de pe o zi pe alta, mie mi-a raspuns rapid, din ce am inteles de la ea face programari doar pt cei ce vor la ora, daca vrei un numar vb cu ea si daca e disponibila mergi atunci in 30 minute. Locatie: 10 ap nou 2 camere aranjat frumos, curat, baia cu tot ce trebuie, pat si saltea f bune. Aspect: 9 blonda, fund frumos, sani medii superbi siliconati, frumusica la fata. ON: 9.5 deep, umed, priviri in ochi, destul de agresiv uneori dar se pare ca mie imi place. NP: 10 se misca forate bine, se implica, da contre, o placere sa o vezi in orice pozitie. GFE: 10 vorbareata, mangaieri, geme frumos, saruturi corp, buze, fk. Igiena: 10 foarte curata chiar si intre numere a mers pt o igienizare rapida. De revenit: da, cu siguranta. In concluzie eu zic ca nu e de ratat gacica cat mai sta la noi. Spor.
  8. Eu mi-as face griji mai degraba de infarct decat covid, la cum se misca si te fute femeia asta, mai rar. Revin cu o recenzie un pic mai tarziu cand ajung acasa.
  9. _zazu_

    COVID19

    Dl. Impaler cam suspicios esti in ultima perioada, dar nu sunt adeptul copy-paste ci e doar un mic rezumat al informatiilor care le-am cautat pt mine, cu cat esti mai bine informat cu atat vei lua decizii mai bune, asta fiind valabil in orice domeniu. Ca si noutati: - daca faceti febra evitati sa luati ibuprofen sau aspirina, se pare ca acestea accelereaza evolutia virusului, e recomandat paracetamol: bit.ly/2U7RyAT , bit.ly/2vott0r - 8 din cei 9 vindecati au fost tratati la TM unde se pare ca medicii incearca medicamente antiretrovirale folosite de obicei anti HIV: bit.ly/33rqNM8
  10. _zazu_

    COVID19

    Ei daca fi doar o simpla viroza ar fi bine. Raceala e o simpla viroza, gripa normala pt care exista medicamente si vaccin antigripal, tot reuseste sa ucida 300k-600k oameni anual la o rata de mortalitate de 0,1%. SARS-Covid19 pe care multi il luati ca fiind "simpla viroza" sau "e doar o gripa", pt care nu exista vaccin sau alte medicamente specifice tratarii acestuia, care se raspandeste exponential, datorita faptului ca transmiterea are loc inainte de a avea simptome sau chiar poti fi asimptomatic total si nici nu stii ca ai asa ceva drept urmare are o rata de mortalitate la nivel global 3.5%, in Italia tocmai ce a depasit 7% deci de 35-70 de ori mai mare ca gripa normala. Deci clar nu e o simpla viroza care daca nu s-ar lua masuri de izolare a populatiei intr-o luna de zile ar infecta peste 80%-90% din populatie, din acestia 82% au simptome usoare(majoritatea persoanelor tinere 0-40 ani) restul simptome severe sau critice care necesita internare, iar din acestia cum ziceam 3.5-7% ajung la deces in mare parte deoarece virusul provoaca o pneumonie virala acuta cu infectarea ambilor plamani. Cazurile critice necesita ventilare mecanica iar ca o observatie spitalele din Romania dispune de 1300 ventilatoare mecanice, Italia, Germania de cateva zeci de mii, iar inaintea aparitiei acestui virus sistemul medical din Italia era considerat in top 3 din Europa. Nu vreau sa creez panica doar sa va deschid ochii ca nu e doar o simpla viroza(gripa), prin februarie si eu ziceam tot asa. Cracteristica care il deosebeste de virusuri anterioare mult mai letale MERS, SARS este transmitere foarte, foarte mare. Particulele acestui virus rezista pana la 30 minute in aer si cateva zile pe plastic si inox. Deci cineva infectat fara masca a stranutat intr-un autobuz si tu urci dupa 20 minute ai sanse mari sa-l iei ori din aer ori cand pui mana pe bara. Astfel ca singura solutie viabila momentan pentru reducerea raspandiri e blocarea mobilitatii oamenilor. Franta, Germania si Spania urmeaza aceeasi traiectorie ca Italia doar cu 9-10 zile intarziere. Daca nu i-au masuri urgente peste o saptamana o sa fie in cazul Italiei, la fel US si UK cu 12-14 zile intarziere. Vezi aici graficul twitter.com/jburnmurdoch/status/1238168469394292738 si ce masuri au luat tarile care au incetinit raspandirea. Vezi aici un articol in engleza foarte bine documentat despre ceea ce se intampla in corp si mai ales in plamani cum raspunde sistemul imunitar despre care vorbea impaler: nationalgeographic.com/science/2020/02/here-is-what-coronavirus-does-to-the-body/ Harta cu statisticile infectarilor: covid19info.live/ Respecte si sanatate maxima, aveti grija de voi si implicit vei avea si de cei dragi voua si nu uitati intodeauna e mai simplu sa previi decat sa tratezi.
  11. _zazu_

    Ella 0791199372

    Salutare, Am ajuns si eu pe la Ela zilele astea, dupa ce am incercat si la finalul saptamanii trecute dar nu ne-am sincronizat. Modalitatea de contact prin telefon, locatia usor de gasit, Prima Universitatii. Ela e o fata frumoasa bruneta, miniona, dragutzica la fata, sanii medii frumusei si fermi si un fundulet rotund foarte frumos tonifiat. Dupa o igienizare rapida, ma serveste cu un pahar de apa iar dupa ce mai povestim una alta trecem in dormitor . Aici acțiunea a decurs ok, cu oral protejat destul de placut, iar la np am incercat LOT, misionar, doggy si reverse cow girl. Intradevar Ella e focusata mai mult pe actiune si nu ai senzatia aia ca si cum ai fi cu prietena, dar ca si atitudine e foarte ok incearca sa fie placuta, cooperanta, nu te grabeste eu am plecat multumit de la ea. Locatie: 10 apartament nou, baia curata, prospop uscat, in dormitor pat mare numa bun de zbenguit; Aspect: 8-9 frumusica, piele fina, fund frumos, rotunjior si tare, sani medii; OP: 8 umed, semi adanc destul de placut; NP: 9 se misca destul de bine deasupra, mangaieri, strans in brate, geme discret si placut; Igiena: 10 curata, usor parfumata; GFE: 7 fara fk, un pic pasiva; Atitudine: 9 incearca sa fie placuta, cooperanta, nu te grabeste, nu raspunde la telefon in timpul actiunii; Cadou: 200/h; De revenit: pt. mine da. Ps. Ela sa stii ca iti sta bine si cand zambesti, mai mult curaj. Te pup.
  12. Din cate stiu un moderator poate rezolva problema. Rog un moderator sa adauge numarul fetei in titlu sa nu mai existe probleme si toata lumea sa fie multumita.
  13. Salutare lume! https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-new-poze-reale/e90gf372i30572h02908h944hdd78ef1.html#&gid=1&pid=1 Dupa o perioada in care am urmarit forumul si am profitat de recenziile unor colegi, uite ca a sosit momentul sa-mi aduc si eu contribuitia. Astfel ca in cautarea unei descarcari la sfarsitul saptamanii am luat forumul ca puricat m-am oprit la aceasta domisoara. Dupa ce am citit parerile bune ale colegilor din Timisoara, de pe topicul fetei de acolo iar eu fiind adeptul fetelor slim, pe la 1.60 asa, am zis ca trebuie sa o cunosc. Contactat pe Whatsapp la numarul 0759697901 din anunt , o intreb daca e disponibila pt 1h a doua zi la ora dorita de mine si zice ca da ramanand ca eu sa o sun cand ajung. Ajuns la locatie a doua zi la blocurile Prima Onestilor, locuri parcare cate vrei, sunat d-soara primit acceptul sa urc, urc si imi deschide usa o domnisoara super draguta, cu niste ochi superbi, sani micuti dar frumosi, fundulet obraznic pe tocuri si in bikinei mai frumoasa ca in poze. Poftit in camera, ma intreaba dc ramane o ora cu am stabilit ii zic ca da, dezbracat, ii zic ca-s proaspat dushat de acasa dar dc e obligatoriu la dush ma conformez nici o problema, imi zice ca e in regula. Ne asezam pe pat discutam una alta 2-3 min pana imi dispare tracul care il am cand sunt cu o fata noua, aflu ca o cheama Diana aka Miniona aici pe forum e pentru prima data in Oradea, are 24 ani si e colega cu o alta Diana aka Diana1771 pe forum. Incepem cu saruturi pe corp, are piele fina, bronzata usor, testez sanii, fermi frumosi, funduletul deasemenea tonifiat, soldatelul era deja drepti, nerabdator. Trecem la ON intens si umed, destul de adanc, foarte placut fara atentie la oo sau vecinatati ceea ce nu e o problema pt mine iar dupa cateva minute o cer deasupra. Aici se misca bine de tot, plus ca e stramta, ce sa mai simti ca traiesti, astfel ca excitat si negolit de peste o saptamana dupa 2-3 minute terminat in balonas. Purces la dush pe rand mai intai d-soara, pe urma eu, pe traseu o vad si pe Diana1771, frumoasa, picioare faine, fund superb doar atat sa vazut de sub tricou, pana m-am dushulit eu fetele au iesit la o tigara pe balcon. Revin in camera de actiune,apare si Diana imediat nu inainte de a folosi apa de gura astfel ca totul sa fie in regula. Cum eu sunt mai pupacios asa, incepem partea a doua cu imbratisari,saruturi pe buze, pe gat, mers in jos la sani, dupa care am gustat si piersicuta frumoasa cu labii mici, epilata, curata. Dupa care un ON din nou placut si umed, pana cand ii zic sa trecem la normal de unde am lasat in prima parte adica la LOT, dupa cateva minute de miscari suave si saruturi imi zice dc vrem sa schimbam dar placandu-mi ceea ce simt si vad, si neavand senzatia unei capitulari ii zic sa mai continuam un pic dupa care sa trecem la caprita zis si facut doar ca intre timp m-am infierbantat bine de tot si am capitulat in balonas inainte de schimbare. Ramas asa inca 2 minute in care ne-am imbratisat si sarutat dupa care mers la dush. Chiar voiam sa o iau si din spate sa-i simt funduletzul superb dar acum am inca un motiv in plus pt a reveni la d-soara. Dushulit, imbracat, achitat amenda 300ron/1h cu ON, sarutat, imbratisat si plecat. Acum un rezumat si note: Locatie: 10 Prima Onestilor, bloc nou, apartament 2 camere curat, primit prosop curat, avea o stiva de prosoape curate pe masina de spalat in baie,tot felul de geluri de dus, baie super curata.Aspect: 10 Bruneta, slim, miniona, super draguta la fata, ochi superbi, fund frumos, sani mici.ON: 10 intens, umed, adanc mie mi-a placut.NP: 10 desi am folosit doar o pozitie se misca f bine, te strange in brate, stramta, foloseste lubrifiant, geme usor.GFE si atitudine: 10 saruturi, imbratisari si FK foarte intens pe durata intalnirii, joviala, poti discuta tot ce vrei cu ea.Igiena: 10 curata,are un miros placut si pielea catifelata, face dus dupa fiecare nr., foloseste apa de gura.Cadou: 300ron/1h ON+NP+FKDe revenit: Da
×
×
  • Creează nouă...