Sari la conținut

daddyboy889

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre daddyboy889

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

daddyboy889's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Reputație

  1. 0757645445 - pe numarul acesta am dat de ea ieri.
  2. Buna seara, Am tot ezitat sa o vizitez pe domnisioara aceasta, din cauza recenziilor de aici. Totusi in seara asta mi-am facut curaj, am zis ca daca ii teapa, aia e... Programare rapid prin apel, ajuns la locatie in prima universitatii. Apartamentul e ok, miroase puternic a fum de tigara, eu fiind fumator nu pot sa spun ca m-a deranjat, baia era curata, atat ca era un prosop ud aruncat aproape de toaleta, in rest acceptabil. Tipa e frumusica, as putea zice...pozele zic eu ca sunt reale. Din ce am inteles are si o colega, probabil ca lucreza si respectiva pe pozele fetei din anunt (am vazut mai sus intamplarea nefericita a colegului @betman) Prima impresie pe care mi-a dat-o a fost ca e pe fastfuck, m a grabit in dormitor, ma gandeam alta teapa :))), dar dupa ce ne am dezbracat si am ajuns in pat, chiar am ramas placut surprins de prestatia ei. A inceput cu un ON, destul de scurt, nu foarte deep, dar acceptabil, nu am de ce sa ma plang. Dupa am montat prezervativul si am inceput in LOT, unde chiar se misca bine, cu FK sustinut din partea ei, gemete, etc. Am schimbat cateva pozitii, unde chiar era implicata, contre din partea ei, tot ce trebuie. Poti sa ii dai mai hard, slow, se muleaza bine dupa tine. Toata actiunea foarte ok, eu personal o sa o mai vizitez, dar ce este putin deranjant e ca inainte sa ajungi in dormitor si dupa ce se termina sexul, te grabeste, nu o discutie, o tigara, nimic. Ca si preturi, 200/30 de minute, 350/h, cu ON, NP si FK, nu comentez preturile, eu am fost multumit de prestatia ei. Locatie: 8.5 Igiena: 9 (epilata, mirosea a ceva crema, chiar ok) ON - 7.5 NP - 8.5/9 GFE- 8 (strict pentru prestatia din timpul sexului)
  3. In urma cu doua saptamani, mi am luat o mini teapa de la individa care iti foloseste pozele. Plictisit intr-o seara, dau un search pe publi si dau de un anunt cu pozele tale. O sun pe titulara anuntului si stabilim o intalnire, ea urmand sa vina la locatia mea. Dupa aproximativ 20 de minute, ma suna ca a ajuns, ii spus numarul de la apartament si suna (blocul are interfon video) tipa fiind blonda, am zis ca ar pusca pozele. Dupa ce intra tipa in bloc, vad ca o urmeaza si pestisorul, care statea ascuns dupa colt sa nu fie in raza interfonului :))). Ajunge tipa la usa (atat ca era blonda, in rest mica si grasa), ii spun respectuos ca nu mai doresc sa continuam intalnirea, ii dau 50 de lei pentru deranj si dau sa inchid usa, moment in care incepe sa injure, sa dea cu piciorul in usa si ca mai apoi sa si cheme pestisiorul. Tipu pe la 40 si ceva de ani, 1.6/1.7m inaltime, vai mortii lui, o fi avut impresia ca ma voi simti amenintat de prezenta lui, eu avand 1,9 si cat de cat atletic la corp. Mai arunca doua, trei injuraturi dupa ce am iesit si eu pe hol si pleaca. Doua specimene penale.. rar am mai gasit ceva ok pe publi, majoritatea poze fake si servicii 0.
  4. Erau deschise pe alte orase, nu pe Oradea, trebuia sa scriu in Timisioara, Arad despre o tipa care activeaza in Oradea?
  5. Salut, daca cumva este deschis deja topic la noi, pentru domnisioara imi cer scuze anticipat, dar pe numarul acesta de mobil nu am gasit nimic. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/domnisoara-23-de-ani-full-service/48ee0g60h5237gd7210fh01d0ff2he52.html Am vizitat-o in seara aceasta pe domnisioara de mai sus, atras de poze in special, ma gandeam ca are multe anunturi cu poze care pareau reale si am zis sa vad care e treaba. Am programat pe whatsapp, foarte repede a raspuns. Mi-a transmis serviciile (ON, NP, anal) tarifele (200/30 min 400/1h, 50/Fk si 100/anal, cam mult, comparand cu fete cunoscute care activeaza pe la noi, dar chiar eram curios sa vad cum e tipa) Locatia o are pe Onestilor la P2, posibil sa aibe colega, dar nu sunt 100% sigur, deci e ok. Baia curata, in camera nu am vazut nimic suspect, patul/canapeaua utilizata pentru actiune cam scartaie, dar trecem peste. Eu am optat pentru 1h + Fk 450, dar pentru mine a meritat 100%. Ca si aspect tipa e chiar ok, fata draguta, are un pic de burtica, dar are un fund bestial, care chiar merita bifat. Am inceput actiunea cu niste sarutari dupa, a trecut la un ON foarte umed, nu foarte deep, ea a incercat dar nu s-a putut, atentie maxima la vecini, gemea, chiar era implicata. Pe parcursul actiunii a mai revenit la oral de 2 ori. La NP am schimbat mai multe pozitii, LOT, doggie, reverse unde chiar se implica foarte fain, la doggie am dat de am rupt (ma repet ca geme, dar nu sunt gemete din alea fake, is potrivite). La fk la inceput a fost mai rezervata, dar pe parcurs si-a dat frau liber si a fost sustinut. Actiunea a durat cam 45 de minute, nu m am simtit grabit de fel, chiar dupa ce am finalizat glorios in LOT, s-a mai jucat cu soldatelul. In timpul actiunii am propus eu si un anal, dar am fost refuzat elegant. Per total pentru mine a meritat pariul asta de pe publi24. Note : Locatie 8 Faţă 8/8,5 Corp 10 (chiar daca are putina burtica, fundu ala ii genial) ON 9 NP 9 GFE 10 (poate am facut click cu ea, dar foarte prietenoasa tipa).
  6. Salut, uite eu am fost prin vara pe la ea de 2 ori, tarifele atunci erau parca 150/300 cu ON. Pot sa iti confirm ca pozele sunt reale si e chiar frumusica si la fata si era si ingrijita, nu au fost mirosuri etc. Prima data a fost decent, implicare ok din partea ea, ON a fost chiar bunicel.La NP am schimbat cam 3 pozitii (se misca bine LOT) nu face FK, CIM, COB, COF, dar cum am zis a fost ok actiunea. Fiind ok prima intalnire cu ea am am vizitat-o si a doua oara, aici dezamagire toala... OP scurt si la NP o pozitie si dupa imi zice ca nu mai poate ca are ceva problema si se simte rau si acolo mi-am pierdut interesul. De atunci eu nu am mai vizitat-o, dar poate ai noroc si o prinzi intr-o dispozitie buna. Ca si locatie eu am fost pe Onestilor in ambele vizite, erau ok apartamentele, curate, baia ok, nu am avut probleme.
×
×
  • Creează nouă...