Jump to content

rocio1

Maistru Curvar
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rocio1

 1. Eva este un bătranel chel păros și cu burtă ,libidinos după cum bine zice el, căruia ii place să își facă laba în prima zi din an în lipsă de alte preocupări.
 2. Am fost la dameză, programare ușoară pe whatsapp,locație în spate la kaufland AVV 59,optat pentru o oră și decartat 250 la început la inițiativa mea,nu mi-a cerut ea.Duș am făcut acasă așa că am vrut să trecem la treabă,nu s-a grăbit să mă bage în dormitor,stat la povești, locația super curata (bloc nou).Am văzut în baie prosoape curate,dushgeluri.Dameza m-a întâmpinat in ținută sexy,arată bine ,e trecută de 30 dar nu ai zice,foarte amabilă și plăcută.La treabă început cu un 69 ,oral deep np și executat lent,fără dintișori,atentă și la zonele adiacente,apoi pus prezervativ și trecut la un lot
 3. Eu cred ca imi bag pula in el de site.Tot mai multe(multi labagii) imi cer bani in avans,cica o mica atentie ca sa vada ca sunt serios sau ca sunt interesat.Bai char atat de multi fraieri sa fie ? Ca altfel nu imi explic.
 4. Doar rebuturi in lotul asta de toamna.Nu mai e site-ul ce a fost.
 5. Si care sunt civile in viata reala se strica in cateva luni datorita ofertelor pe care le primesc.Eu am oferit uneia 100 euro( nu arata cine stie ce) si a zis sa merg pe Publi.Dai doua trei sute de euro ca sa stea ca lemnu sau sa aiba o atitudine de cacat.
 6. Fraierii nu se termina niciodata doar se schimba intre ei.
 7. Fetele care vad postarile de aici isi sterg automat conturile sau se rebrenduiesc.
 8. Are dreptate omul,sunați și in alte orașe să vedeți preturile,nicăieri ca la cluj.
 9. Este legea cererii și a ofertei.Dacă nu ar fi suficienți fraieri care să accepte prețuri umflate pentru servicii de căcat ,aceste dive ar muri de foame.
 10. Nu dați sub nicio formă bani in avans.In spatele conturilor care cer bani pot fi băieți sau diverse persoane.Se bazează pe principiul dacă merge,merge,poate pică vreun fraier.
×
×
 • Create New...